WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Plagron PH+ 500ml

  Woensdag in huis

  Plagron Plagron PH+ 500ml
  Productomschrijving
  Voor een gezonde groei hebben planten de juiste pH-waarde nodig. Voor veel planten ligt de ideale pH-waarde tussen de 5,5 – 6,5. Met Plagron Universal PH Plus kan je de pH-waarde van het voedingswater verhogen tot de ideale waarde. De juiste pH-waarde zorgt ervoor dat de plant de voedingsstoffen optimaal kan opnemen, waardoor de stofwisseling wordt gestimuleerd en de plant sneller kan groeien.Kenmerken:· Stimuleert een goede afharding van de pl..

  Voor een gezonde groei hebben planten de juiste pH-waarde nodig. Voor veel planten ligt de ideale pH-waarde tussen de 5,5 – 6,5. Met Plagron Universal PH Plus kan je de pH-waarde van het voedingswater verhogen tot de ideale waarde. De juiste pH-waarde zorgt ervoor dat de plant de voedingsstoffen optimaal kan opnemen, waardoor de stofwisseling wordt gestimuleerd en de plant sneller kan groeien.

  Kenmerken:

  · Stimuleert een goede afharding van de plant
  · Zorgt voor de productie van bladgroen
  · Geschikt voor alle watergeefsystemen

  Samenstelling:

  Water, kaliumhydroxide (25%). NPK-meststof (0-0-25). 25% In water oplosbaar kaliumoxide (K2O).

  Gebruiksaanwijzing:

  Voor gebruik fles goed schudden. Voeg telkens 0,5 ml PH Plus toe aan 1 liter water (1:2000). Meet na elke toevoeging de pH-waarde. Voeg meer PH plus toe totdat de juiste pH-waarde is bereikt.

  Productspecificaties

  EAN
  6221237267229
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Plagron pH+ (25%) 500ml
  PlagronPlagron pH+ (25%) 500ml
  reviews

  Voor een gezonde groei hebben planten de juiste pH-waarde nodig. Voor veel planten ligt de ideale pH-waarde tussen de 5,5 6,5. Met Plagron Universal PH Plus kan je de pH-waarde van het voedingswater verhogen tot de ideale waarde. De juiste pH-waarde zorg

  Voor een gezonde groei hebben planten de juiste pH-waarde nodig. Voor veel planten ligt de ideale pH-waarde tussen de 5,5 6,5. Met Plagron Universal PH Plus kan je de pH-waarde van het voedingswater verhogen tot de ideale waarde. De juiste pH-waarde zorg..

  €7,65€6,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking