WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Prima Klima K2602 koolstoffilter (620m³/uur)

Productomschrijving
Koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 620m³/uur en gaat met constant gebruik 1 jaar mee. De luchtkwaliteit is essentieel voor een prettig leefklimaat en gezonde omgeving. Wanneer er sprake is van ongewenste geuren of schadelijke gassen, kan dit nadelige effecten hebben op onze gezondheid. De Prima Klima K2602 koolstoffilter biedt de oplossing om schone en gezuiverde lucht te verkrijgen. Deze kwalitatieve koolstoffilter heeft een maximale capaciteit van 620m³/uur en ..

Koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 620m³/uur en gaat met constant gebruik 1 jaar mee. De luchtkwaliteit is essentieel voor een prettig leefklimaat en gezonde omgeving. Wanneer er sprake is van ongewenste geuren of schadelijke gassen, kan dit nadelige effecten hebben op onze gezondheid. De Prima Klima K2602 koolstoffilter biedt de oplossing om schone en gezuiverde lucht te verkrijgen. Deze kwalitatieve koolstoffilter heeft een maximale capaciteit van 620m³/uur en een ideale luchtstroom van 450m³/uur. Dankzij hun innovatief ontwerp zorgt deze filter voor een maximale opname van schadelijke stoffen en stankopbouw. Met de Prima Klima K2602 koolstoffilter ben je verzekerd van een maximale luchtstroom van 620m³/uur en een ideale luchtstroom van 450m³/uur. Dit betekent dat het filter perfect is voor gebruik in ruimtes waar de lucht snel schoon moet worden gemaakt, bijvoorbeeld bij het verbouwen van planten. Door de snelle en efficiënte luchtstroom van het filter, kun je rekenen op optimale prestaties en maximale luchtzuivering.

  • Maximale luchtstroom: 620m³/uur
  • Ideale luchtstroom: 450m³/uur
  • Hoogte filter: 400mm
  • Diameter flans: 125mm
  • Gewicht: 5.1kg
  • Diameter filter: 200mm

Betrouwbare koolstoffilters

Een belangrijk kenmerk van de Prima Klima K2602 koolstoffilter is het vermogen tot constant gebruik tot één jaar. Dit betekent dat jij als gebruiker kan vertrouwen op duurzaamheid en continue luchtzuivering. Door kosten te besparen en ook bijvoorbeeld het milieu te sparen, is deze koolstoffilter een waardevol onderdeel van het interieur binnen bedrijven, gelegenheidsruimtes voor evenementen of zelfs in woonkamers. Het product heeft een hoogte van 400mm, Diameter flans van 125mm, Diameter filter van 200mm en weegt slechts 5.1kg. Maak vandaag nog gebruik van de beste kwaliteit koolstoffilter op de markt, wij helpen u graag verder bij het bestellen.

Constante efficiëntie

Dankzij de hoogwaardige materialen waarvan het Prima Klima K2602 koolstoffilter is gemaakt, is het geschikt voor constant gebruik tot maar liefst één jaar. Hierdoor hoef je niet steeds een nieuw filter aan te schaffen, wat niet alleen beter is voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Het filter behoudt gedurende deze periode zijn optimale werking en zorgt ervoor dat de lucht continu gezuiverd wordt. Met een diameter van 200mm en een hoogte van 400mm weegt de Prima Klima K2602 koolstoffilter 5.1kg en is hij dus zeer compact en gemakkelijk te installeren. De perfecte aansluiting van de flens met een diameter van 125mm zorgt voor een optimale luchtzuivering en inhalatie capaciteit. Hierdoor is het koolstoffilter niet alleen efficiënt, maar ook enorm duurzaam en zorgt hij voor een langdurige verbetering van de luchtkwaliteit in jouw ruimte.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Prima Klima K2602 koolstoffilter (620m³/uur)
Prima KlimaPrima Klima K2602 koolstoffilter (620m³/uur)
0 reviews

Koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 620m/uur en gaat met contstant gebruik 1 jaar mee.Specificaties: Maximale luchtstroom: 620m/uur Ideale luchtstroom: 450m/uur Hoogte filter: 400mm Diameter flans: 125mm Gewicht: 5.1kg Diameter

Koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 620m/uur en gaat met contstant gebruik 1 jaar mee.Specificaties: Maximale luchtstroom: 620m/uur Ideale luchtstroom: 450m/uur Hoogte filter: 400mm Diameter flans: 125mm Gewicht: 5.1kg Diameter

€79,95 Incl. btw
Toevoegen