WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Ralight Vloer Ventilator 30cm 55W

Productomschrijving
De Ralight Ventilator Floor Fan 30cm is een kleine maar krachtige ventilator die ideaal is voor kleinere ruimtes zoals kantoren of slaapkamers. Dankzij het compacte formaat en moderne design past deze ventilator perfect in elke ruimte en helpt hij om de temperatuur op de juiste hoogte te krijgen. Deze vloer ventilator van het merk Ralight is een krachtige en compacte ventilator met een verbruik van 55W. De fan zorgt voor een goede lucht circulatie in uw kweekruimte. Door het stevige frame waa..

De Ralight Ventilator Floor Fan 30cm is een kleine maar krachtige ventilator die ideaal is voor kleinere ruimtes zoals kantoren of slaapkamers. Dankzij het compacte formaat en moderne design past deze ventilator perfect in elke ruimte en helpt hij om de temperatuur op de juiste hoogte te krijgen. Deze vloer ventilator van het merk Ralight is een krachtige en compacte ventilator met een verbruik van 55W. De fan zorgt voor een goede lucht circulatie in uw kweekruimte. Door het stevige frame waarop de fan rust kunt u deze ventilator vrijwel overal plaatsen.

Geschikt voor kleinere ruimtes

Deze Ralight ventilator is voorzien van handmatige instellingen waarmee je eenvoudig kan bepalen in welke richting hij moet blazen. Daarnaast beschikt deze ventilator over drie standen zodat je zelf kan bepalen hoeveel verkoeling je nodig hebt. Het stevige en stabiele statief zorgt voor extra ondersteuning. Dit model is niet voorzien van een zwenkmotor, maar kan toch zorgen voor een aangename luchtstroom door de ruimte. Dankzij de professionele kwaliteit en het moderne design is deze ventilator niet alleen praktisch, maar ook een mooie aanvulling op het interieur van elk huis of kantoor.

Met de Ralight Ventilator Floor Fan 30cm ben je klaar voor warme dagen en benauwde nachten. Met een grootte van slechts 30cm is de Ralight ventilator ideaal voor kleinere ruimtes zoals bijvoorbeeld een kantoor of slaapkamer. Door het compacte formaat neemt hij weinig ruimte in beslag en past hij makkelijk op een bureau, tafel of nachtkastje. Zo kun je altijd genieten van een aangenaam briesje zonder dat je hoeft te worden overweldigd door een groot apparaat.

Regelbaar in 3 standen

De Ralight ventilator is gemakkelijk aan te passen aan jouw persoonlijke behoeften. Dankzij de optie voor drie verschillende snelheidsstanden kun je de mate van ventilatie precies instellen zoals je hem hebben wilt. Of je nu behoefte hebt aan een lichte bries of een krachtige circulatie, je bent verzekerd van de juiste luchtstroom waardoor de lucht om je heen fris en koel blijft. De Ralight ventilator is niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het moderne en elegante ontwerp past naadloos in vrijwel elke setting en geeft een verfijnde uitstraling aan jouw ruimte, terwijl het stevige statief zorgt voor een professionele finish. Bovendien is deze ventilator gemaakt van hoogwaardige materialen om op de lange termijn betrouwbaarheid en duurzaamheid te garanderen, zodat elke cent die je in deze ventilator investeert maximaal wordt benut.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Kepilin op 31 Maart 2023
    (y)
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Ralight Vloer Ventilator 30cm
RalightRalight Vloer Ventilator 30cm
0 reviews

Deze vloer ventilator van het merk Ralight is een krachtige en compacte ventilator met een verbruik van 55W. De fan zorgt voor een goede lucht circulatie in uw kweekruimte. Door het stevige frame waarop de fan rust kunt u deze ventilator vrijwel overal pl

Deze vloer ventilator van het merk Ralight is een krachtige en compacte ventilator met een verbruik van 55W. De fan zorgt voor een goede lucht circulatie in uw kweekruimte. Door het stevige frame waarop de fan rust kunt u deze ventilator vrijwel overal pl

€69,95€59,95 Incl. btw
Toevoegen