WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

RAM Vloer Ventilator 30cm 45w

RAM RAM Vloer Ventilator 30cm 45w
Productomschrijving
De RAM Vloer Ventilator is een ideale oplossing voor wie op zoek is naar een betrouwbare, krachtige en stijlvolle luchtverspreider. Of je nu thuis werkt, studeert of gewoon ontspant, deze ventilator zorgt voor een evenwichtige kamertemperatuur door de lucht te circuleren en zo de hitte te verdrijven. Bovendien is deze ventilator ook gunstig voor planten, omdat hij helpt bij hun transpiratie en ze een gezondere groei biedt. De RAM Vloer Ventilator biedt een aantal handige functies om aan jouw ..

De RAM Vloer Ventilator is een ideale oplossing voor wie op zoek is naar een betrouwbare, krachtige en stijlvolle luchtverspreider. Of je nu thuis werkt, studeert of gewoon ontspant, deze ventilator zorgt voor een evenwichtige kamertemperatuur door de lucht te circuleren en zo de hitte te verdrijven. Bovendien is deze ventilator ook gunstig voor planten, omdat hij helpt bij hun transpiratie en ze een gezondere groei biedt. De RAM Vloer Ventilator biedt een aantal handige functies om aan jouw persoonlijke behoeften te voldoen. Met drie snelheidsstanden kun je de hoeveelheid lucht regelen die door de ventilator wordt verspreid. Bovendien kun je de kop van de ventilator naar boven of beneden kantelen, zodat de lucht in verschillende richtingen wordt gestuurd. Deze flexibiliteit maakt het eenvoudig om de ventilator in te stellen voor een optimale luchtcirculatie, ongeacht de grootte en oriëntatie van jouw kamer. En dankzij het slanke en verfijnde chroomontwerp past deze ventilator naadloos in elke inrichting.

Voordelen van de RAM Vloer Ventilator

De RAM Vloer Ventilator biedt een aantal geweldige voordelen die helpen om een ideale temperatuur en klimaat in elke kamer te behouden. Een van de belangrijkste voordelen is dat elke grootte van deze stijlvolle chroom afgewerkte air circulator verschillende snelheidsstanden biedt. Dit betekent dat je de snelheid van de ventilator kunt aanpassen op basis van jouw behoefte.

Bovendien is het dampdoorslag die bij plantentranspiratie plaatsvindt in een kweekruimte erg belangrijk - de ventilator helpt dit proces te verbeteren. Met de RAM Vloer Ventilator kan je ervoor zorgen dat de luchtcirculatie volledig is en dat er geen probleem is met stilstaande lucht in uw eigen omgeving. Er vanuit gaande dat het product is ontworpen om geluidsarm te zijn, zal je je ook nooit zorgen hoeven te maken dat de ventilator onnodig veel lawaai maakt wat anders natuurlijk een grote afleiding kan zijn.

Tot slot, de 1,8 meter lange stroomkabel maakt het extreem gemakkelijk om deze lucht circulator in te stellen wonder stapelen van de handelingen van het oppakken en verplaatsen zodra deze is gepositioneerd op hetklist, het contragewicht of platform. Er is geen gereedschap nodig om te installeren wat deze vloerventilator super gebruikersvriendelijk maakt waardoor jou eindeiljfk van begint tot eind met een groot gemak kan genieten van betere circulatie en klimaatbeheersing.

Productspecificaties

Merk
RAM
Garantie
3 jaar

Reviews

4 / 5Based on 1 reviews
  • 4 / 5
    Gepost door: Piet op 31 Maart 2023
    Niet super stil..
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

RAM Vloer Ventilator 30cm
RAMRAM Vloer Ventilator 30cm
3 reviews

Deze handige en krachtige vloer ventilator is ideaal voor in kweekruimtes of kweektenten. Voor uw planten is het belangrijk dat er altijd voldoende lucht circulatie plaatsvindt. Alleen dan behaalt u optimale resultaten. Gebruik daarom in kleine of compact

Deze handige en krachtige vloer ventilator is ideaal voor in kweekruimtes of kweektenten. Voor uw planten is het belangrijk dat er altijd voldoende lucht circulatie plaatsvindt. Alleen dan behaalt u optimale resultaten. Gebruik daarom in kleine of compact

€59,95€49,95 Incl. btw
Toevoegen