WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Secret Jardin DP90 R4.00

Morgen in huis

Secret Jardin Secret Jardin DP90 R4.00
Productomschrijving
De Secret Jardin DP90 Dark Propagator is een kweektent van topkwaliteit, perfect voor thuiskwekers. Met afmetingen van 90 x 60 x 98 cm en met een lichtdicht materiaal van Mylar 210D biedt deze propagator alles wat je nodig hebt. Hij weegt slechts 5,8 kg, maar laat je niet misleiden door zijn lichte gewicht: het materiaal is extreem stevig en duurzaam. Met de aangeraden verlichting van 2x TLED 26 watt ideaal voor het stimuleren van plantengroei, en de aanwezige ventilatieopeningen van Ø100 mm..

De Secret Jardin DP90 Dark Propagator is een kweektent van topkwaliteit, perfect voor thuiskwekers. Met afmetingen van 90 x 60 x 98 cm en met een lichtdicht materiaal van Mylar 210D biedt deze propagator alles wat je nodig hebt. Hij weegt slechts 5,8 kg, maar laat je niet misleiden door zijn lichte gewicht: het materiaal is extreem stevig en duurzaam. Met de aangeraden verlichting van 2x TLED 26 watt ideaal voor het stimuleren van plantengroei, en de aanwezige ventilatieopeningen van Ø100 mm voor de instroom of afvoer van lucht zorgt Secret Jardin DP90 Dark Propagator ervoor dat je een volledige zelfbedieningskweek hebt in je eigen huis.

Stevige en duurzame materialen

De Secret Jardin DP90 Dark Propagator is gemaakt van het zeer kwalitatieve Mylar 210D materiaal, dat bekendstaat om zijn capaciteit om licht te reflecteren en weerkaatsen en dus zorgt voor een gelijkmatig verdeelde hoeveelheid licht in de propagerende tent. Dit biedt een optimale omgeving voor de groei en bloei van je planten. Het lichte gewicht van slechts 5,8 kg betekent echter niet dat de tent niet stevig genoeg is. Integendeel, deze propagator is gemaakt van zeer sterke materialen waarmee hij bestand is tegen slijtage en belasting. Je kunt dus zonder zorgen investeren in dit goudstuk omdat de levensduur gegarandeerd hoog is.

Volledig gecontroleerd kweekklimaat

De Secret Jardin DP90 Dark Propagator heeft ventilatieopeningen van Ø100 mm om de instroom en afvoer van lucht mogelijk te maken, dit draagt bij aan een heldere werkomgeving voor de binnen gewassen. Wanneer men planten of zaailingen kweekt in de open lucht, had de natuur de controle over elementen zoals lichtbalans, temperatuur, vochtigheid en luchttoevoer en/of -afvoer. In een kweektent heeft men liever zelf de controle en daarom is de Secret Jardin DP90 Dark Propagator ideaal. Je kan zelf alle aspecten van je eigen joens of gekochte zaailingen bepalen, omdat je het hele kweekklimaat kunt reguleren. Zo kan je omgeving vriendelijk blijven voor al je planten.

Perfect voor thuiskwekers of als experimentele installatie

Met een diameter van 60 centimeter en een hoogte van 90 centimeter, is de Secret Jardin DP90 Dark Propagator ideaal voor kleinschalige binnenlandse kweek, vooral als je onder chroomhoudende kweeklichten zoals: Leds en Fluores3entielichten werkt. De grootte zorgt ervoor dat thuis kwekers, beginners of liefhebbers zich beter thuis kunnen voelen tijdens het kweken omdat dit niet heel veel ruimte in beslag neemt. Experimentele instructies zijn ook altijd welkom bij Secret Jardin DP90 Dark Propagator tent. Eenjarige productiekweek zoals Tomaten, Sla, Chilipeppers etc behoren probleemloos te propaganderen in deze propagators.

  • Merk - Secret Jardin
  • Afmetingen - 90 x 60 x 98 cm
  • Materiaal tent en binnenbak - Mylar 210D
  • Gewicht - 5,8 kg

Productspecificaties

Categorie
Kweektenten

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Secret Jardin Dark Propagator 90 x 60 x 98 cm
Secret JardinSecret Jardin Dark Propagator 90 x 60 x 98 cm
0 reviews

De Secret Jardin DP90 Dark Propagator is een kweektent van topkwaliteit, perfect voor thuiskwekers. Met afmetingen van 90 x 60 x 98 cm en met een lichtdicht materiaal van Mylar 210D biedt deze propagator alles wat je nodig hebt. Hij weegt slechts 5,

De Secret Jardin DP90 Dark Propagator is een kweektent van topkwaliteit, perfect voor thuiskwekers. Met afmetingen van 90 x 60 x 98 cm en met een lichtdicht materiaal van Mylar 210D biedt deze propagator alles wat je nodig hebt. Hij weegt slechts 5,

€135,00€114,75 Incl. btw
Toevoegen