WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Secret Jardin DR240 R4.00

Direct leverbaar

Secret Jardin Secret Jardin DR240 R4.00
Productomschrijving
Secret Jardin DR240 R4.00 Dark Room is de nieuwste professionele en hoogwaardige kweektent van topkwaliteit. Het merk Secret Jardin staat bekend om zijn innovatieve hoogwaardige producten voor het binnen kweken van planten. De DR240 heeft een groot formaat van 237 x 237 x 200cm, perfect om plaats te bieden aan diverse soorten planten en gewassen. De kweektent is voorzien van de beste materialen waaronder Mylar 400D en RVS tentstokken, hierdoor is de Secret Jardin DR240 duurzaam en gegarandeer..

Secret Jardin DR240 R4.00 Dark Room is de nieuwste professionele en hoogwaardige kweektent van topkwaliteit. Het merk Secret Jardin staat bekend om zijn innovatieve hoogwaardige producten voor het binnen kweken van planten. De DR240 heeft een groot formaat van 237 x 237 x 200cm, perfect om plaats te bieden aan diverse soorten planten en gewassen. De kweektent is voorzien van de beste materialen waaronder Mylar 400D en RVS tentstokken, hierdoor is de Secret Jardin DR240 duurzaam en gegarandeerd langdurig te gebruiken. Daarnaast beschikt de tent over twee ducting flanges die op elke gewenste plek in de tent geplaatst kunnen worden en vier cable flanges voor doorvoer van kabels. Ontdek deze hoogwaardige kweektent en bereid je voor op een optimale groei van jouw geliefde planten.

Groot formaat

Secret Jardin DR240 R4.00 Dark Room heeft een aanzienlijk formaat van 237 x 237 x 200 cm, perfect om planten en gewassen te kweken zonder dat er ruimtegebrek ontstaat. Het biedt veel ruimte voor het telen van meerdere soorten planten. Bij grotere ruimtes kun je gemakkelijk meer gewassen laten groeien en creëer je zo'n ideale omgeving voor optimale groei. Meer ruimte betekent ook dat de omstandigheden continu en stabiel blijven, waardoor planten beter groeien en je niet de zorgen hoeft te maken over beknelling. Met een hogere opbrengst met minder moeite dankzij meer ruimte in de kweektent, is Secret Jardin DR240 de absolute keuze als u grotere tuinen wilt cultiveren.

Duurzaamheid

Secret Jardin DR240 R4.00 Dark Room is gebouwd om lang mee te gaan met hoogwaardige materialen, en dat merk je. Het frame is gemaakt met gebruik van hoogwaardige RVS-tentstokken voor stevigheid en duurzaamheid. Gecombineerd met de sterke Mylar 400D zorgt dit ervoor dat de tent minder schade oploopt wanneer het blootgesteld wordt aan hitte, insecten of andere fauna. Hierdoor gaat het gebruikelijke slijtageproces gehalveerd. Als we kijken naar het oogstpotentieel en de winstmarges, zorgt een kwaliteitsproduct als de DR240 er nadrukkelijk voor dat het laatste woord nog niet is gezegd. Geld uitgeven aan langlevende materialen kan enkele jaren extra betrouwbare oogsten opleveren.

Ducting- en kabelvoorzieningen

Secret Jardin DR240 R4.00 Dark Room geeft u geen beperkingen bij de installatie van ventilatie- of afzuigsystemen or andere benodigde apparatuur. Dankzij het slim ontworpen en flexibele ductingsysteem in eenvoudig te gebruiken flens- of striptransport kunnen bepaalde kamerpunten vrijwel onmiddellijk worden afgedragen, waardoor de mogelijkheid bestaat om kalibers te imiteren die "natuurlijke" wind patrouilleren bij fotoperiodieke klassen. Dit zorgt voor de optimale regeling van temperatuur, vochtigheidsgraad en luchtstroom, en resulteert zo in de beste resultaten, grotere besparingen op energiekosten en kortere wachttijden. Ook is er goed gedacht aan het supporten van kabels, waarbij maximaal vier kabels kunt laten doorbinden en wordt dus kabelbeheer gereduceerd tot een minimum!

  • Merk: Secret Jardin
  • Kleur: Zwart
  • Afmetingen: 237 x 237 x 200cm
  • Materiaal: Mylar 400D en RVS tentstokken

Productspecificaties

Categorie
Kweektenten

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Secret Jardin Dark Room 237 x 237 x 200 cm
Secret JardinSecret Jardin Dark Room 237 x 237 x 200 cm
0 reviews

Secret Jardin DR240 R4.00 Dark Room is de nieuwste professionele en hoogwaardige kweektent van topkwaliteit. Het merk Secret Jardin staat bekend om zijn innovatieve hoogwaardige producten voor het binnen kweken van planten. De DR240 heeft een groot

Secret Jardin DR240 R4.00 Dark Room is de nieuwste professionele en hoogwaardige kweektent van topkwaliteit. Het merk Secret Jardin staat bekend om zijn innovatieve hoogwaardige producten voor het binnen kweken van planten. De DR240 heeft een groot

€800,00€680,00 Incl. btw
Toevoegen