WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  KIND LED X80

  Deliverytime

  Kind Led KIND LED X80
  Productomschrijving
  De Kind Led X80 lightbar is de nieuwste ontwikkeling van Kind Led en is een serie zeer krachtige led lightbars. De X80 kan worden gebruikt als aanvulling op HPS of eventuele andere led kweeklampen. Ook kunt u alleen met de Kind Led X80 gaan kweken, echter is de lichtbehoefte van de plant hiervoor bepalend. De Kind Led X80 lightbars zijn verkrijgbaar met twee verschillende lichtspectrums: groei en bloeispectrum. De krachtige X80 serie van Kind Led is water en stofdicht en is IP65 gekeurd. De Kind..
  De Kind Led X80 lightbar is de nieuwste ontwikkeling van Kind Led en is een serie zeer krachtige led lightbars. De X80 kan worden gebruikt als aanvulling op HPS of eventuele andere led kweeklampen. Ook kunt u alleen met de Kind Led X80 gaan kweken, echter is de lichtbehoefte van de plant hiervoor bepalend. De Kind Led X80 lightbars zijn verkrijgbaar met twee verschillende lichtspectrums: groei en bloeispectrum. De krachtige X80 serie van Kind Led is water en stofdicht en is IP65 gekeurd. De Kind Led X80 growbar is een zeer goede aanvulling op HPS of LED kweeklampen.

  Vermogen Kind Led X80

  De X80 lightbars verbruiken slechts80 watten zijn ideaal te combineren met krachtige HPS of LED kweeklampen. Doordat de X80 lightbars aan de buitenrand van de kweekruimte kan worden opgehangen kunt u de X80 gebruiken om uw tent maximaal te belichten. De levensduur bedraagt minimaal 50.000 branduren zonder lichtintensiteit te verliezen en u krijgt drie jaar fabrieksgarantie bij uw aankoop. De afmeting van de X80 growbar is120 x 5 x 2.5 cmen de X80 weegt slechts 3 kg.

  Kind Led X80 Groeispectrum

  De Kind Led X80 groeispectrum is een krachtige lightbar geschikt voor de groeifase van planten. Door het geoptimaliseerde kleurenspectrum is deze kweeklamp een van de meest efficiënte groeilampen van het moment en zult u resultaten behalen als nooit te voren.

  Kind Led X80 Bloeispectrum

  De X80 bloeispectrum is een goede aanvulling voor tijdens de bloeifase van de kweekcyclus. Het lichtspectrum is geoptimaliseerd om een krachtige en uitbundige bloei te bevorderen.

  Productspecificaties

  EAN
  6221237259298
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  KIND LED X80
  Kind LedKIND LED X80
  reviews

  De Kind Led X80 lightbar is de nieuwste ontwikkeling van Kind Led en is een serie zeer krachtige led lightbars. De X80 kan worden gebruikt als aanvulling op HPS of eventuele andere led kweeklampen. Ook kunt u alleen met de Kind Led X80 gaan kweken, echter

  De Kind Led X80 lightbar is de nieuwste ontwikkeling van Kind Led en is een serie zeer krachtige led lightbars. De X80 kan worden gebruikt als aanvulling op HPS of eventuele andere led kweeklampen. Ook kunt u alleen met de Kind Led X80 gaan kweken, echter..

  €319,00 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking