WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

KIND LED X80

Kind Led KIND LED X80
Productomschrijving
De Kind Led X80 lightbar is de nieuwste ontwikkeling van Kind Led en is een serie zeer krachtige led lightbars. De X80 kan worden gebruikt als aanvulling op HPS of eventuele andere led kweeklampen. Ook kunt u alleen met de Kind Led X80 gaan kweken, echter is de lichtbehoefte van de plant hiervoor bepalend. De Kind Led X80 lightbars zijn verkrijgbaar met twee verschillende lichtspectrums: groei en bloeispectrum. De krachtige X80 serie van Kind Led is water en stofdicht en is IP65 gekeurd. De Kind..
De Kind Led X80 lightbar is de nieuwste ontwikkeling van Kind Led en is een serie zeer krachtige led lightbars. De X80 kan worden gebruikt als aanvulling op HPS of eventuele andere led kweeklampen. Ook kunt u alleen met de Kind Led X80 gaan kweken, echter is de lichtbehoefte van de plant hiervoor bepalend. De Kind Led X80 lightbars zijn verkrijgbaar met twee verschillende lichtspectrums: groei en bloeispectrum. De krachtige X80 serie van Kind Led is water en stofdicht en is IP65 gekeurd. De Kind Led X80 growbar is een zeer goede aanvulling op HPS of LED kweeklampen.

Vermogen Kind Led X80

De X80 lightbars verbruiken slechts80 watten zijn ideaal te combineren met krachtige HPS of LED kweeklampen. Doordat de X80 lightbars aan de buitenrand van de kweekruimte kan worden opgehangen kunt u de X80 gebruiken om uw tent maximaal te belichten. De levensduur bedraagt minimaal 50.000 branduren zonder lichtintensiteit te verliezen en u krijgt drie jaar fabrieksgarantie bij uw aankoop. De afmeting van de X80 growbar is120 x 5 x 2.5 cmen de X80 weegt slechts 3 kg.

Kind Led X80 Groeispectrum

De Kind Led X80 groeispectrum is een krachtige lightbar geschikt voor de groeifase van planten. Door het geoptimaliseerde kleurenspectrum is deze kweeklamp een van de meest efficiënte groeilampen van het moment en zult u resultaten behalen als nooit te voren.

Kind Led X80 Bloeispectrum

De X80 bloeispectrum is een goede aanvulling voor tijdens de bloeifase van de kweekcyclus. Het lichtspectrum is geoptimaliseerd om een krachtige en uitbundige bloei te bevorderen.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

KIND LED X80
Kind LedKIND LED X80
0 reviews

De Kind Led X80 lightbar is de nieuwste ontwikkeling van Kind Led en is een serie zeer krachtige led lightbars. De X80 kan worden gebruikt als aanvulling op HPS of eventuele andere led kweeklampen. Ook kunt u alleen met de Kind Led X80 gaan kweken, echter

De Kind Led X80 lightbar is de nieuwste ontwikkeling van Kind Led en is een serie zeer krachtige led lightbars. De X80 kan worden gebruikt als aanvulling op HPS of eventuele andere led kweeklampen. Ook kunt u alleen met de Kind Led X80 gaan kweken, echter

€319,00 Incl. btw
Toevoegen