WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Viparspectra V300

Tijdelijk niet leverbaar

Viparspectra Viparspectra V300
Productomschrijving
De Viparspectra V300 is een eenvoudige led kweeklamp geschikt voor beginnende hobbykwekers. Het instapmodel van Viparspectra is voorzien van een full-spectrum lichtbron, geschikt voor de groei en bloeifase van uw planten. De V300 biedt niet de mogelijkheid het groei en bloeispectrum apart van elkaar te gebruiken. Als u opzoek bent naar een..

De Viparspectra V300 is een eenvoudige led kweeklamp geschikt voor beginnende hobbykwekers. Het instapmodel van Viparspectra is voorzien van een full-spectrum lichtbron, geschikt voor de groei en bloeifase van uw planten. De V300 biedt niet de mogelijkheid het groei en bloeispectrum apart van elkaar te gebruiken. Als u opzoek bent naar een model die wel is voorzien van deze functie adviseren wij te kijken naar onze andere Viparspectra modellen. De V300 is een prima alternatief voor de traditionele HPS-kweeklamp met een vermogen van 300 watt.


Duurzaam kweken met Viparspectra V300

De Viparspectra V300 verbruikt slechts 140 watt en vervangt hiermee een HPS-kweeklamp van 300 watt. De V300 heeft een bereik om een oppervlak van 60 x 60 centimeter te belichten met als ophanghoogte 50 centimeter boven uw gewas. Door over te stappen op kweken met led kunt u tot wel 60% aan energiekosten besparen. De V300 is voorzien van krachtige 5 watt Bridgelux/Epileds leds wat zorgt voor een brede en zeer diepe reikwijdte. Doordat led een zeer duurzame lichtbron is gaan de kweeklampen van Viparspectra minimaal 50.000 branduren mee zonder lichtintensiteit te verliezen. Zo kunt u, door over te stappen op kweken met led, jaren kweken zonder lampen te hoeven vervangen. Tevens is de led kweeklamp vele malen efficiënter dan de traditionele HPS-kweeklamp. Dit, doordat led alle stroominput omzet in lichtkracht. Door de minimale ophanghoogte gaat er weinig tot geen lichtkracht verloren.


Eenvoudig kweken met Viparspectra

De Viparspectra V300 is zeer gebruiksvriendelijk en brandveilig. De V300 is voorzien van een plug & play systeem, simpelweg stekker in het stopcontact en kweken maar! Door de minimale afgifte van warmte is een krachtige afzuiger overbodig en kunt u uw waterverbruik halveren. Omdat er weinig water verdampt door de minimale warmte kunt u tevens tot wel 30% op uw voedingsverbruik besparen. De V300 is voorzien van een compleet lichtspectrum geschikt voor de volledige plantencyclus. Door over te stappen op kweken met led bespaard u stroomkosten, watervebruik en voedinsverbruik. 


Specificaties:

• Vermogen: 140 watt
• Vervangt tot 300 watt HPS
• Groei en bloeispectrum
• Te belichten oppervlak 60 x 60 cm
• Levensduur: 50.000 branduren
• Twee jaar garantie
• Gewicht: 2 kilogram 

Productspecificaties

Categorie
Viparspectra
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Viparspectra V300
ViparspectraViparspectra V300
0 reviews

De Viparspectra V300 belicht tot 140 watt en verbruikt 60 x 60 cm

De Viparspectra V300 belicht tot 140 watt en verbruikt 60 x 60 cm

€129,95 Incl. btw
Toevoegen