WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Plagron Alga Bloom 500ml

  Donderdag in huis

  Plagron Plagron Alga Bloom 500ml
  Productomschrijving
  Alga Bloom is een biologische basisvoeding speciaal voor het kweken op aarde. De meststof is gemaakt op basis van algen en zorgt voor gezonde, stevige planten en een rijke bloei. Je gebruikt Alga Bloom in de bloeifase van de plant waardoor je een goede basis creëert zodat de plant in een later stadium uitbundig kan bloeien.Wat doet Plagron 100% Natural Alga Bloom?· Beschermt de plant tegen hoge zoutconcentraties en schimmels· ..

  Alga Bloom is een biologische basisvoeding speciaal voor het kweken op aarde. De meststof is gemaakt op basis van algen en zorgt voor gezonde, stevige planten en een rijke bloei. Je gebruikt Alga Bloom in de bloeifase van de plant waardoor je een goede basis creëert zodat de plant in een later stadium uitbundig kan bloeien.

  Wat doet Plagron 100% Natural Alga Bloom?

  · Beschermt de plant tegen hoge zoutconcentraties en schimmels
  · Bevordert snelle voedselopname voor een sterke groei en bloei
  · Stimuleert de productie van nieuwe bladeren
  · Stimuleert een hogere opbrengst door de planteigen groei- en bloeihormonen
  · Het is ook als bladmeststof te gebruiken

  Samenstelling:

  Water, bietenvinasse, aminozuren en algenextracten, organische NPK-meststof (4-2-4). 4,2% Stikstof totaal (N) waarvan 4,2% organische gebonden stikstof, 2,0% wateroplosbare fosforpentoxide (P2O5), 4,3% in water oplosbaar kaliumoxide (K2O).

  Gebruiksaanwijzing:

  Voeg deze voedingsoplossing toe aan elke watergeef beurt in de groeifase. Schud de fles goed voor het gebruik. Meng maximaal 4 ml Alga Bloom met 1 liter water (mengverhouding 1:250). Na het aanmaken is het mengsel maximaal 24 uur houdbaar.

  Productspecificaties

  EAN
  6221237260355
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Plagron Alga Bloom 500ml
  PlagronPlagron Alga Bloom 500ml
  reviews

  Alga Bloom is een biologische basisvoeding speciaal voor het kweken op aarde. De meststof is gemaakt op basis van algen en zorgt voor gezonde, stevige planten en een rijke bloei. Je gebruikt Alga Bloom in de bloeifase van de plant waardoor je een goede ba

  Alga Bloom is een biologische basisvoeding speciaal voor het kweken op aarde. De meststof is gemaakt op basis van algen en zorgt voor gezonde, stevige planten en een rijke bloei. Je gebruikt Alga Bloom in de bloeifase van de plant waardoor je een goede ba..

  €8,75€7,40 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking