WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients B-52 4ltr

Morgen in huis

Advanced Nutrients Advanced Nutrients B-52 4ltr
Productomschrijving
Advanced Nutrients B-52 4 liter is een krachtige plantenvoeding die essentiële micronutriënten levert voor een weelderige en robuuste groei. De voeding bevat L-Amino Acids, Turf Chlorophyll Extract, Malt Extracts, B-1 (Thiamine), Niacin en Boron, die helpen sterkere gewassen te creëren met sterk geurende bloemen. Daarnaast helpt het ook bij het opbouwen van ziekteresistentie in de bladeren van een plant, waardoor een extra beschermingslaag ontstaat tegen omgevingsstressoren die kunnen leid..

Advanced Nutrients B-52 4 liter is een krachtige plantenvoeding die essentiële micronutriënten levert voor een weelderige en robuuste groei. De voeding bevat L-Amino Acids, Turf Chlorophyll Extract, Malt Extracts, B-1 (Thiamine), Niacin en Boron, die helpen sterkere gewassen te creëren met sterk geurende bloemen. Daarnaast helpt het ook bij het opbouwen van ziekteresistentie in de bladeren van een plant, waardoor een extra beschermingslaag ontstaat tegen omgevingsstressoren die kunnen leiden tot slechte opbrengsten of ondervoede planten. Gebruik de oplossing regelmatig en krijg toegang tot schokkende opbrengsten en recordbrekende groeicycli die nieuwe hoogten kunnen benchmarken.

Waarom Kiezen voor Advanced Nutrients B-52?

Advanced Nutrients B-52 is een krachtige vitaminebom die uw planten gezond en sterk houdt. De 4 liter fles heeft een wetenschappelijk bewezen opbrengstverhoging en is gemakkelijk te gebruiken - meng het gewoon met je water en spuit het op je gewassen. Kies voor Advanced Nutrients B-52 en krijg toegang tot schokkende opbrengsten en recordbrekende groeicycli die nieuwe hoogten kunnen benchmarken voor iedereen die de uitdaging aangaat.

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients B-52 4ltr
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients B-52 4ltr
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 4 liter

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 4 liter

€149,95 Incl. btw
Toevoegen