WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BAC Organic Bloom 1ltr

BAC Bio Bloeivoeding 1L
Productomschrijving
BAC Bio Bloeivoeding 1L is de beste plantenvoeding voor een gezonde, weelderige tuin! Met deze topkwaliteit voeding krijgt je tuin alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor optimale groei. Van macro- tot micronutriënten, BAC Bio Bloeivoeding 1L heeft het allemaal om ongewenste ziekten en schimmels te voorkomen en de bodemvruchtbaarheid te verbeteren. Met deze krachtige plantenvoeding heb je alles wat je nodig hebt voor een prachtige tuin. BAC Bio Bloeivoeding 1L bevat een s..

BAC Bio Bloeivoeding 1L is de beste plantenvoeding voor een gezonde, weelderige tuin! Met deze topkwaliteit voeding krijgt je tuin alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor optimale groei. Van macro- tot micronutriënten, BAC Bio Bloeivoeding 1L heeft het allemaal om ongewenste ziekten en schimmels te voorkomen en de bodemvruchtbaarheid te verbeteren. Met deze krachtige plantenvoeding heb je alles wat je nodig hebt voor een prachtige tuin.

BAC Bio Bloeivoeding 1L bevat een selectie van de beste ingrediënten voor optimale plantengroei. Met toevoegingen zoals kalium, fosfor, magnesium, nitraat en nitriet, geef je je planten de voedingsstoffen die ze nodig hebben om gezond en sterk te groeien. Daarnaast helpt deze plantenvoeding ook de bodemstructuur te verbeteren, waardoor water beter wordt opgenomen en de planten nog beter kunnen groeien. Met BAC Bio Bloeivoeding 1L heb je alles in handen voor mooie en bloeiende planten.

Verbeterde plantengroei

BAC Bio Bloeivoeding 1L bevat een selectie van essentiële voedingsstoffen zoals kalium, fosfor, magnesium, nitraat en nitriet, die allemaal bijdragen aan een verbeterde plantengroei. Deze voedingsstoffen geven je planten de benodigde energie om gezond en sterk te groeien, wat resulteert in prachtige bloemen en weelderige bladeren.

Voorkomt ziekten en schimmels

De krachtige formule van BAC Bio Bloeivoeding 1L helpt om ongewenste ziekten en schimmels te voorkomen. Door de juiste balans van voedingsstoffen te bieden, versterkt deze voedingsoplossing de natuurlijke afweermechanismen van de planten. Hierdoor zijn je planten beter bestand tegen ziekten en schimmels, waardoor je tuin gezond blijft en maximale bloei bereikt.

Bodemvruchtbaarheid verbetering

Naast het voorzien van voedingsstoffen voor de planten, helpt BAC Bio Bloeivoeding 1L ook bij het verbeteren van de bodemvruchtbaarheid. Dankzij de speciale ingrediënten wordt de bodemstructuur bevorderd, waardoor water beter wordt vastgehouden en opgenomen door de wortels van de planten. Dit bevordert een gezonde groei en zorgt ervoor dat je planten beter bestand zijn tegen droogte.

  • Merk: BAC
  • EAN: 6221237259786
  • Biologisch- Ja
  • Voor substraat- Aarde

Productspecificaties

Merk
BAC
Gewicht
1000

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BAC Organic Bloei 1ltr
BACBAC Organic Bloei 1ltr
0 reviews

BAC Bio Bloeivoeding 1L is de beste plantenvoeding voor een gezonde, weelderige tuin! Met deze topkwaliteit voeding krijgt je tuin alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor optimale groei. Van macro- tot micronutriënten, BAC Bio Bloeivoeding 1L

BAC Bio Bloeivoeding 1L is de beste plantenvoeding voor een gezonde, weelderige tuin! Met deze topkwaliteit voeding krijgt je tuin alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor optimale groei. Van macro- tot micronutriënten, BAC Bio Bloeivoeding 1L

€14,95 Incl. btw
Toevoegen