WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Viparspectra R600

Tijdelijk niet leverbaar

Viparspectra Viparspectra R600
Productomschrijving
Eenvoud en elegantie komen samen in de Viparspectra R600. Lampen van Viparspectra zijn erg populair onder kwekers: het merk is betaalbaarder dan concurrenten als Mars Hydro, maar levert nergens in op kwaliteit. Het design is strak, modern en simpel, en iedere lamp is krachtig en biedt een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding. Deze LED-kweeklamp van Viparspectra is geschikt ..

Eenvoud en elegantie komen samen in de Viparspectra R600. Lampen van Viparspectra zijn erg populair onder kwekers: het merk is betaalbaarder dan concurrenten als Mars Hydro, maar levert nergens in op kwaliteit. Het design is strak, modern en simpel, en iedere lamp is krachtig en biedt een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding. Deze LED-kweeklamp van Viparspectra is geschikt voor (hobby)tuinders, en biedt een uitstekend alternatief voor de traditionele HPS-lampen.

Efficiëntie staat voorop bij de Viparspectra R600

De Viparspectra R600 is een eenvoudige ledlamp, en erg populair bij hobbykwekers. Met slechts 270 Watt verbruik kan deze lamp het equivalent bieden van een HPS-lamp van 400 tot 600 Watt. De kweeklamp is geschikt voor een oppervlak van 80 x 80 centimeter Bovendien draait de Viparspectra met gemak boven de 50.000 branduren zonder af te zwakken. Daarmee gaat hij vele malen langer mee dan een traditionele HPS-kweeklamp, en is hij vele malen efficiënter: alle stroom wordt omgezet in licht, zodat de planten maximaal profiteren. Viparspectra heeft bovendien goed nagedacht over het design van de lamp. De reikwijdte is uitstekend, waardoor de hele kweek belicht kan worden – tot in de kleinste hoeken. Al met al maakt het deze lamp tot een prima aankoop voor de (hobby)kweker die zelf groente en fruit wil kweken.

Plug & Play en kweken maar!

Gebruikersgemak staat voorop, en het gebruik van deze lamp is zo simpel als het maar kan. Steek de lamp in het stopcontact, en de kweek kan beginnen. Kiest u voor deze lamp, dan zult u merken dat uw planten snel reageren op de lichtintensiteit van de Viparspectra. Anders dan de hogere modellen heeft deze lamp geen aparte groei- en bloeistand: de Viparspectra R600 geeft altijd full-spectrum licht. Hierdoor krijgen de planten altijd het licht krijgen dat ze nodig hebben. Wie zei dat kweken moeilijk hoefde te zijn? Met de R600 van Viparspectra maximaliseert u de oogst in een handomdraai.

Specificaties:

• Vermogen: 270 watt
• Vervangt tot 600 watt HPS
• Groei en bloeispectrum
• Te belichten oppervlak 80 x 80 cm
• Levensduur: 50.000 branduren
• Twee jaar garantie
• Gewicht: 3 kilogram

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Viparspectra R600
ViparspectraViparspectra R600
0 reviews

De Viparspectra R600 belicht tot 80 x 80 cm en verbruikt 270 watt

De Viparspectra R600 belicht tot 80 x 80 cm en verbruikt 270 watt

€319,00€299,95 Incl. btw
Toevoegen