WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients Connoisseur Coco Bloom A/B 1ltr

Morgen in huis

Advanced Nutrients Advanced Nutrients Connoisseur Coco Bloom A/B 1ltr
Productomschrijving
Advanced Nutrients Connoisseur Coco Bloom A/B 1 liter is een krachtig en uniek mengsel speciaal ontwikkeld voor kweekmediums op basis van kokos. De Advanced Nutrients-formule ondersteunt de gezondheid en ontwikkeling van de plant op unieke wijze en levert een maximale opbrengst. Alleen de hoogste kwaliteit voedingsstoffen, inclusief een optimale mix van macronutriënten en secundaire elementen, staan garant voor superieure bloeiproductie. Met de nieuwste wetenschappelijke doorbraken op het ge..

Advanced Nutrients Connoisseur Coco Bloom A/B 1 liter is een krachtig en uniek mengsel speciaal ontwikkeld voor kweekmediums op basis van kokos. De Advanced Nutrients-formule ondersteunt de gezondheid en ontwikkeling van de plant op unieke wijze en levert een maximale opbrengst. Alleen de hoogste kwaliteit voedingsstoffen, inclusief een optimale mix van macronutriënten en secundaire elementen, staan garant voor superieure bloeiproductie. Met de nieuwste wetenschappelijke doorbraken op het gebied van voedingsstoffen, is Advanced Nutrients Connoisseur Coco Bloom A/B een van de meest geavanceerde hydrocultuurproducten.

Voordelen van Advanced Nutrients Connoisseur Coco Bloom A/B 1ltr

Met Advanced Nutrients Connoisseur Coco Bloom A/B kunt u als een pro kweken met de wetenschappelijk geperfectioneerde groeimeststof. Door de exclusieve pH-perfect technologie krijgt u consistente resultaten. De eenvoudig te gebruiken vloeibare formulering zorgt er ook voor dat u optimaal profiteert van de voedingsstoffen in het hoogwaardige bereik. Of u nu op zoek bent naar het stimuleren van uw oogst of met behoud van uitstekende plantgezondheid, Advanced Nutrients Connoisseur Coco Bloom A/B levert gegarandeerde resultaten met zijn geavanceerde oplossing.

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients Connoisseur Coco Bloom A/B 1ltr
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Connoisseur Coco Bloom A/B 1ltr
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 1 liter

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 1 liter

€38,95 Incl. btw
Toevoegen