WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients Jungle Juice Bloom 4ltr

Vrijdag in huis

Advanced Nutrients Advanced Nutrients Jungle Juice Bloom 4ltr
Productomschrijving
Advanced Nutrients Jungle Juice Bloom 4 liter is een krachtige oplossing voor tuiniers die de grootte en kwaliteit van hun bloemen willen verbeteren. Met de unieke formule van Advanced Nutrients die speciaal is ontworpen om planten te stimuleren om grotere, dichtere vruchten te produceren, is dit de ideale keuze voor zowel binnen- als buitentelers. De formule is volledig pH gebalanceerd voor een optimale absorptie en werkt verder om de productie van essentiële oliën in planten te verhogen, ..

Advanced Nutrients Jungle Juice Bloom 4 liter is een krachtige oplossing voor tuiniers die de grootte en kwaliteit van hun bloemen willen verbeteren. Met de unieke formule van Advanced Nutrients die speciaal is ontworpen om planten te stimuleren om grotere, dichtere vruchten te produceren, is dit de ideale keuze voor zowel binnen- als buitentelers. De formule is volledig pH gebalanceerd voor een optimale absorptie en werkt verder om de productie van essentiële oliën in planten te verhogen, wat resulteert in een algehele betere smaak van de oogst na slechts één toepassing!

Waarom kiezen voor Jungle Juice Bloom 4 liter?

Met Advanced Nutrients Jungle Juice Bloom 4 liter krijgen tuiniers een eenvoudig te gebruiken vloeibare formule die de basis biedt voor de optimale groei van hun planten. De formule levert ook de voedingsstoffen die nodig zijn voor de vegetatieve en bloeifase, waardoor tuiniers een maximale opbrengst kunnen bereiken. Of je nu een ervaren of een aspirant tuinier bent, Advanced Nutrients Jungle Juice Bloom 4 liter is een must-have hulpmiddel om grotere opbrengsten en hogere kwaliteit gewassen te krijgen.

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients Jungle Juice Bloom 4ltr
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Jungle Juice Bloom 4ltr
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 4 liter

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 4 liter

€24,95 Incl. btw
Toevoegen