WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

G-Tools Buisventilator 1 Speed met Filter (400m³/uur)

Productomschrijving
Een buisventilator met koolstoffilter is een type ventilatiesysteem dat vaak wordt gebruikt in binnentuinen en kweektenten om muffe lucht en onaangename geuren te verwijderen. Het systeem bestaat uit een krachtige buisventilator en een koolstoffilter die samenwerken om ongewenste geuren en schadelijke deeltjes uit de lucht te verwijderen en te neutraliseren. De voordelen van het gebruik van een buisventilator met koolstoffilter zijn talrijk. Het is een betrouwbare en efficiënte manier om luc..

Een buisventilator met koolstoffilter is een type ventilatiesysteem dat vaak wordt gebruikt in binnentuinen en kweektenten om muffe lucht en onaangename geuren te verwijderen. Het systeem bestaat uit een krachtige buisventilator en een koolstoffilter die samenwerken om ongewenste geuren en schadelijke deeltjes uit de lucht te verwijderen en te neutraliseren. De voordelen van het gebruik van een buisventilator met koolstoffilter zijn talrijk. Het is een betrouwbare en efficiënte manier om luchtvervuiling te verminderen, zodat er schone lucht in de ruimte circuleert. Het kan ook worden gebruikt voor het verwijderen van onaangename geuren die anders moeilijk te verwijderen zouden zijn.

G-Tools Buisventilator 1-Speed

De G-Tools buisventilator is van hoge kwaliteit en wordt speciaal geproduceerd voor G-tools klanten. Met deze ventilator waan je jezelf in de luxe van een Prima Klima product en krijg je daarnaast ook toegang tot de uitstekende service van G-tools. De MES AC motor van Zwitsers fabricaat die wordt gebruikt in deze buisventilator is extreem stil en zuinig. Het is een krachtige motor die nauwelijks drukverlies ondervindt wanneer je luchtslang en een koolstoffilter op de buisafzuiger aansluit. Dit maakt de afzuiger geschikt voor het ventileren van ruimtes met 1 x 400 of 1x 600 Watt lamp.

  • Maximale luchtstroom: 420m³/uur
  • Diameter flanse: 125mm
  • Motor: EBM Pabst
  • Gewicht: 3.6kg

Als indoor kweker is het belangrijk om te zorgen voor goede ventilatie en luchtcirculatie. Dit is waar de Prima Klima K2601 Flat koolstoffilter van pas komt. Met zijn efficiënte ontwerp, dikke laag van actieve kool en potente maximum airflow van 440m3/h zorgt dit zwarte apparaat voor een schone en geurvrije omgeving voor al je kostbare planten. De Prima Klima K2601 Flat Koolstoffilter is geschikt voor maximaal 440m3/h en heeft een indrukwekkend filtering model om alle geuren binnen uw kweekruimte tot een minimum te beperken. Het luchtfilter heeft een ventilator geactiveerd systeem dat zeer effectief werkt bij het zuiveren van de lucht in de kweekruimte. Dit resulteert in schone, frisse lucht en voorkomt ongewenste ongemakken door geuren. Ook is het relatief compacte formaat van het filter – 39 cm hoogte en 21 cm diameter – geschikt voor kleinere kweekkamers. Geschikt voor zowel hobbyisten als professionals! Koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 480m³/uur en gaat met contstant gebruik 1 jaar mee.

  • Maximale luchtstroom: 480m³/uur
  • Ideale luchtstroom: 360m³/uur
  • Hoogte filter: 400mm
  • Diameter flans: 125mm
  • Gewicht: 3.6kg

Combiconnect 127mm 5 meter

De Combiconnect Luchtslang van 127mm met een lengte van 5 meter is gemaakt van hoogwaardige materialen die de duurzaamheid en flexibiliteit van de slang verzekeren. De buis is bestand tegen scheuren en lekken, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Hierdoor kunt u rekenen op langdurige, betrouwbare prestaties en voorkomt u kostbare schade aan uw apparatuur. Luchtslangen en klemmen zijn essentiële onderdelen als het gaat om het veilig gebruiken van luchtdruk. Ze houden de slangen op hun plaats en helpen bij het afdichten, waardoor lekkages worden vermeden en producten optimaal worden beschermd.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

G-Tools Buisventilator 1 Speed met Filter (400m³/uur)
G-ToolsG-Tools Buisventilator 1 Speed met Filter (400m³/uur)
0 reviews

Fan:GT 125 1-speedCapaciteit: 420m3Diameter uitgang: 125mmMotor: EBM Pabst. Gebalanceerde motorBehuizing: geluidsarmIncl. montage beugelPK Eco filterFilter:PK-K2601 flatMaximale luchtstroom: 480m3/uurIdeale luchtstroom: 360m3/uurHoogte: 250mmDiameter flen

Fan:GT 125 1-speedCapaciteit: 420m3Diameter uitgang: 125mmMotor: EBM Pabst. Gebalanceerde motorBehuizing: geluidsarmIncl. montage beugelPK Eco filterFilter:PK-K2601 flatMaximale luchtstroom: 480m3/uurIdeale luchtstroom: 360m3/uurHoogte: 250mmDiameter flen

€129,95 Incl. btw
Toevoegen