WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients Nirvana 1ltr

Morgen in huis

Advanced Nutrients Advanced Nutrients Nirvana 1ltr
Productomschrijving
Advanced Nutrients Nirvana 1ltr is een revolutionaire voeding voor planten die de ongekende groei van uw planten mogelijk maakt. De exclusieve formule bevat 16 verschillende aminozuren en gechelateerde micronutriënten voor een evenwichtige groeicyclus. Bovendien elimineert het stress bij uw planten en bevordert het een krachtige wortelgroei. De 100% natuurlijke ingrediënten bieden ook een ideale pH-balans waardoor de plant alle voedingsstoffen efficiënt kan opnemen. Advanced Nutrients Nirv..

Advanced Nutrients Nirvana 1ltr is een revolutionaire voeding voor planten die de ongekende groei van uw planten mogelijk maakt. De exclusieve formule bevat 16 verschillende aminozuren en gechelateerde micronutriënten voor een evenwichtige groeicyclus. Bovendien elimineert het stress bij uw planten en bevordert het een krachtige wortelgroei. De 100% natuurlijke ingrediënten bieden ook een ideale pH-balans waardoor de plant alle voedingsstoffen efficiënt kan opnemen. Advanced Nutrients Nirvana is getest door vooraanstaande botanici wereldwijd en is gecertificeerd veilig voor uw bodem en plantenleven.

Voordelen Advanced Nutrients Nirvana

Advanced Nutrients Nirvana 1ltr biedt tal van voordelen voor uw planten, waaronder maximale opbrengst, verhoogde potentie, een snellere bloei en verhoogde harsproductie. Met deze unieke formule kunt u genieten van de ultieme voeding voor uw planten!

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients Nirvana 1ltr
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Nirvana 1ltr
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 1 liter

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 1 liter

€24,95 Incl. btw
Toevoegen