WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Coco Grow A+B 1ltr

Morgen in huis

Advanced Nutrients Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Coco Grow A+B 1ltr
Productomschrijving
Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Coco Grow A+B 1ltr is de optimale kweekoplossing voor plantenliefhebbers. Het pakket biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een ideaal uitgebalanceerd voedingssysteem voor een onberispelijke groei van planten. Het is geschikt voor zowel hydro- als grondgekweekte planten en zorgt ervoor dat stengels en wortels robuuster worden, waardoor ze meer sporenelementen uit de voedingsstoffen kunnen accumuleren. Dit resulteert in betere bloei, vruchtvormin..

Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Coco Grow A+B 1ltr is de optimale kweekoplossing voor plantenliefhebbers. Het pakket biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een ideaal uitgebalanceerd voedingssysteem voor een onberispelijke groei van planten. Het is geschikt voor zowel hydro- als grondgekweekte planten en zorgt ervoor dat stengels en wortels robuuster worden, waardoor ze meer sporenelementen uit de voedingsstoffen kunnen accumuleren. Dit resulteert in betere bloei, vruchtvorming en smaakproductie. Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Coco Grow A+B 1ltr is geschikt voor alle soorten tuiniers, van beginners tot gevorderden, met zijn geweldige resultaten die veel grotere opbrengsten bieden dan andere bodems of voedingsstoffen.

Voordelen pH Perfect Sensi Coco Grow A&B

Met pH Perfect Sensi Coco Grow A+B neemt het giswerk uit de voeding van je planten weg. De chelated nutriënten worden gemakkelijker opgenomen door planten, waardoor ze meer uit elke druppel halen. Het 2-componenten systeem voedt je planten tijdens de gehele groeifase, waardoor je grotere en gezondere toppen en bloemen krijgt. Het detecteert en corrigeert automatisch eventuele onevenwichtigheden in de pH-waarde van je kweekmedia, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Coco Grow A+B 1ltr
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients pH Perfect Sensi Coco Grow A+B 1ltr
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 1 liter

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 1 liter

€25,95 Incl. btw
Toevoegen