WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Atami Atazyme 5ltr

  Deliverytime

  Atami Atami Atazyme 5ltr
  Productomschrijving
  Atami Atazyme bevat enzymen welke de micro-organismen in uw substraat stimuleren, hiermee wordt de afbraak van dode plant- en wortelresten bevordert en versneld. Dit zorgt voor aanzienlijk minder bodemziektes. Naast het voorkomen van ziektes en aandoeningen zorgt de Atazyme Enzyme ook voor een hogere opname van voedingsstoffen en verlaagt u de kans op overbemesting. Kweken met Atami Ata Atazyme Enzym resulteert in een verbeterde ontwikkeling van de wortels en heeft een positieve invloed op groei..
  Atami Atazyme bevat enzymen welke de micro-organismen in uw substraat stimuleren, hiermee wordt de afbraak van dode plant- en wortelresten bevordert en versneld. Dit zorgt voor aanzienlijk minder bodemziektes. Naast het voorkomen van ziektes en aandoeningen zorgt de Atazyme Enzyme ook voor een hogere opname van voedingsstoffen en verlaagt u de kans op overbemesting. Kweken met Atami Ata Atazyme Enzym resulteert in een verbeterde ontwikkeling van de wortels en heeft een positieve invloed op groei- en bloeifase van uw plant.

  Hoe Atami Ata Atazyme Enzym te gebruiken:

  • U kunt deze gebruiken naast uw reguliere voeding op ieder substraat.
  • Voor het beste resultaat gebruikt u de Atazyme Enzyme eenmaal per week tijdens de gehele groei- en bloeifase.

  Dosering

  • 2ml per liter leidingwater
  • NPK waarde: 0-0-6
  • Verkrijgbaar in 5L en 1L

  Productspecificaties

  Merk
  Atami
  EAN
  6013837282284
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Atami Atazyme 5ltr
  AtamiAtami Atazyme 5ltr
  reviews

  Atami Atazyme bevat enzymen welke de micro-organismen in uw substraat stimuleren, hiermee wordt de afbraak van dode plant- en wortelresten bevordert en versneld. Dit zorgt voor aanzienlijk minder bodemziektes. Naast het voorkomen van ziektes en aandoening

  Atami Atazyme bevat enzymen welke de micro-organismen in uw substraat stimuleren, hiermee wordt de afbraak van dode plant- en wortelresten bevordert en versneld. Dit zorgt voor aanzienlijk minder bodemziektes. Naast het voorkomen van ziektes en aandoening..

  €59,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking