WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BAC Plant Vitality Plus 250ml

BAC Plant Vitality Plus 250ml
Productomschrijving
BAC Plant Vitality Plus 250ml Plantenvoeding is de perfecte manier om je planten te voorzien van de voedingsstoffen die ze nodig hebben. Het bevat een uitgebreide mix van macro- en micronutriënten, waaronder fosfor, stikstof, magnesium, calcium, zwavel, ijzer en sporenelementen. Deze hoogwaardige plantenvoeding is ontworpen om de gezondheid van je planten te verbeteren en hun groei te stimuleren. Met BAC Plant Vitality Plus hoef je je geen zorgen te maken over het gebrek aan essentiële voed..

BAC Plant Vitality Plus 250ml Plantenvoeding is de perfecte manier om je planten te voorzien van de voedingsstoffen die ze nodig hebben. Het bevat een uitgebreide mix van macro- en micronutriënten, waaronder fosfor, stikstof, magnesium, calcium, zwavel, ijzer en sporenelementen. Deze hoogwaardige plantenvoeding is ontworpen om de gezondheid van je planten te verbeteren en hun groei te stimuleren. Met BAC Plant Vitality Plus hoef je je geen zorgen te maken over het gebrek aan essentiële voedingsstoffen, want deze formule heeft alles waar je planten naar verlangen.

Met BAC Plant Vitality Plus 250ml Plantenvoeding geef je je planten een optimale voeding voor een gezonde en sterke groei. Deze krachtige formule is geschikt voor alle plantensoorten en biedt een volledig scala aan voedingssupplementen. Dankzij de organische stoffen in de voeding profiteren je planten ook van een betere groei en bloei. De handige en compacte 250ml fles maakt het gemakkelijk om de voeding toe te dienen. Kies voor BAC Plant Vitality Plus 250ml Plantenvoeding en geef je planten de beste start voor een weelderige groei.

Voedingsstoffen voor optimale plantengroei

BAC Plant Vitality Plus 250ml Plantenvoeding bevat een uitgebalanceerde mix van macro- en micronutriënten, zoals fosfor, stikstof, magnesium, calcium, zwavel, ijzer en sporenelementen. Deze voedingsstoffen zijn essentieel voor de gezonde groei en ontwikkeling van planten. Fosfor bevordert bijvoorbeeld de wortelgroei en bloemvorming, stikstof is nodig voor de vorming van eiwitten en chlorofyl, en magnesium is belangrijk voor het fotosyntheseproces. Door je planten te voeden met BAC Plant Vitality Plus, geef je ze alles wat ze nodig hebben om optimaal te groeien.

Verbeterde gezondheid en groei stimulatie

Dankzij de hoogwaardige formule van BAC Plant Vitality Plus kunnen je planten profiteren van verbeterde gezondheid en groei. De voedingsstoffen in deze plantenvoeding helpen de cellulaire functies te ondersteunen en optimaliseren het metabolisme van je planten. Dit resulteert in gezondere bladeren, stevigere stelen en betere bloem- en vruchtvorming. BAC Plant Vitality Plus is speciaal ontworpen om de groei van je planten te stimuleren en hen in topconditie te houden.

Geschikt voor alle plantensoorten

Ongeacht welke planten je hebt, BAC Plant Vitality Plus 250ml Plantenvoeding is geschikt voor alle plantensoorten. Of het nu gaat om kamerplanten, tuinplanten, bloemen of groenten, deze voedingsoplossing biedt alle voedingsstoffen die je planten nodig hebben. Je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van speciale voeding voor verschillende soorten planten, want met BAC Plant Vitality Plus heb je alles wat je nodig hebt in één fles. Dit maakt het handig en kosteneffectief om al je planten te voeden.

  • Merk: BAC Plant Vitality Plus 250ml
  • EAN: 6221237259618
  • Biologisch- Ja
  • Voor substraat- Aarde

Productspecificaties

Merk
BAC
Gewicht
250

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BAC Plant Vitality Plus 250ml
BACBAC Plant Vitality Plus 250ml
0 reviews

BAC Plant Vitality Plus 250ml Plantenvoeding is de perfecte manier om je planten te voorzien van de voedingsstoffen die ze nodig hebben. Het bevat een uitgebreide mix van macro- en micronutriënten, waaronder fosfor, stikstof, magnesium, calcium, zwavel, i

BAC Plant Vitality Plus 250ml Plantenvoeding is de perfecte manier om je planten te voorzien van de voedingsstoffen die ze nodig hebben. Het bevat een uitgebreide mix van macro- en micronutriënten, waaronder fosfor, stikstof, magnesium, calcium, zwavel, i

€26,95 Incl. btw
Toevoegen