WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Prima Klima K1604 Koolstoffilter (700m³/uur)

Prima Klima Prima Klima K1604 Koolstoffilter (700m³/uur)
Productomschrijving
Koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 800m³/uur en gaat met constant gebruik 1 jaar mee. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame koolstoffilter, dan is de Prima Klima K1604 Industry filter het antwoord. Deze filter is ontworpen om slechte geuren en luchtjes uit de lucht te filteren en zorgt voor een schonere en gezondere atmosfeer binnen elke ruimte. Dankzij de maximale luchtstroom van 800m³/uur kun je genieten van de beste prestaties en optimale result..

Koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 800m³/uur en gaat met constant gebruik 1 jaar mee. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame koolstoffilter, dan is de Prima Klima K1604 Industry filter het antwoord. Deze filter is ontworpen om slechte geuren en luchtjes uit de lucht te filteren en zorgt voor een schonere en gezondere atmosfeer binnen elke ruimte. Dankzij de maximale luchtstroom van 800m³/uur kun je genieten van de beste prestaties en optimale resultaten. Bovendien is deze filter een milieuvriendelijke keuze omdat hij duurzaam is en weinig impact heeft op het milieu.

  • Maximale luchtstroom: 800m³/uur
  • Ideale luchtstroom: 680m³/uur
  • Hoogte filter: 600mm
  • Diameter flans: 125mm
  • Gewicht: 7,6kg

Ideale combinatie met de EC-TC

De Prima Klima K1604 werkt perfect samen met de G-Tools buisventilator EC-TC. Industry filter is de ideale keuze voor indoor kwekers. De filter gaat ongeveer één jaar mee, waardoor je geld kunt besparen en jouw luchtbehandeling kosten-effectiever kunt maken. Dankzij de hoge kwaliteit en prestaties van deze filter krijg je altijd de beste resultaten op het gebied van luchtbehandeling. Als je op zoek bent naar een effectieve manier om de luchtkwaliteit in elke ruimte te verbeteren, dan hoef je niet verder te zoeken dan de Prima Klima K1604 Industry filter. De Prima Klima K1604 Industry Filter is eenvoudig te installeren en te onderhouden, zodat u er geen omkijken naar heeft. Door gebruik te maken van het ontwerp en de materialen van deze filter ontvangt u een hoogwaardig product dat uitblinkt in prestatie. Met zijn lange levensduur, krachtige filtersysteem en moeiteloze onderhoud is dit de ideale filter die u verzekert van topkwaliteit en energiebesparing. De Prima Klima K1604 Industry Filter is optimaal te gebruiken met de 125 EC-TC ventilator. Door deze twee apparaten te combineren ontstaat een krachtige en efficiënte manier om lucht schoon te maken en te zuiveren. Deze combinatie stelt u in staat om moeiteloos de luchtkwaliteit van elke ruimte te verbeteren, zodat u op een aangename en hygiënische manier kunt ademen en uw planten gezond kunnen blijven groeien.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Prima Klima K1604 Koolstoffilter (700m³/uur)
Prima KlimaPrima Klima K1604 Koolstoffilter (700m³/uur)
0 reviews

Koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 700m/uur en gaat met contstant gebruik 1 jaar mee.Specificaties: Maximale luchtstroom: 700m/uur Ideale luchtstroom: 460m/uur Hoogte filter: 600mm Diameter flans: 125mm Gewicht: 7,6kg

Koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 700m/uur en gaat met contstant gebruik 1 jaar mee.Specificaties: Maximale luchtstroom: 700m/uur Ideale luchtstroom: 460m/uur Hoogte filter: 600mm Diameter flans: 125mm Gewicht: 7,6kg

€125,95 Incl. btw
Toevoegen