WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  BioBizz Bio Bloom 5 Liter

  Deliverytime

  BioBizz Bio Bloom 5 Liter
  Productomschrijving
  BioBizz Bio Bloom is een fantastisch product voor iedereen die zijn of haar tuin naar een hoger level wil tillen. Dit product maakt gebruik van organische voedingsstoffen zonder additionele schadelijke chemicaliën, waardoor het zowel goed is voor de planten als voor het milieu. Dit zorgt ervoor dat u kunt genieten van mooie bloemen en gezonde planten, zonder u zorgen te maken over eventuele negatieve gevolgen op de lange termijn.Deze 5 liter fles BioBizz Bio Bloom maakt deel uit van e..

  BioBizz Bio Bloom is een fantastisch product voor iedereen die zijn of haar tuin naar een hoger level wil tillen. Dit product maakt gebruik van organische voedingsstoffen zonder additionele schadelijke chemicaliën, waardoor het zowel goed is voor de planten als voor het milieu. Dit zorgt ervoor dat u kunt genieten van mooie bloemen en gezonde planten, zonder u zorgen te maken over eventuele negatieve gevolgen op de lange termijn.

  Deze 5 liter fles BioBizz Bio Bloom maakt deel uit van een assortiment van kwalitatieve organische producten van BioBizz. Het team van BioBizz is toonaangevend in de wereld van biologische voedingsmiddelen en maakt enkel gebruik van natuurlijke ingrediënten om hun producten te ontwerpen. Elk product is met grote zorg gemaakt en BioBizz streeft altijd naar de beste kwaliteit. Met BioBizz Bio Bloom in uw grond/medium, kunt u er dan ook gerust op zijn dat uw planten alles krijgen wat zij nodig hebben, zonder nadelige effecten te veroorzaken.

  Verhoogt de bloemenproductie

  Met BioBizz Bio Bloom kan uw tuin mooier en gezonder worden. Dit komt doordat deze organische plantenvoeding speciaal ontworpen is om de productie van bloemen te verhogen. De voedingsstoffen in BioBizz Bio Bloom stimuleren namelijk de groei van bloemknoppen, waardoor er meer bloemen aan de plant zullen ontstaan. Hierdoor creëert u een prachtige bloementuin waar u elke dag van kunt genieten.

  Biedt milieuvriendelijke oplossing

  Tegenwoordig worden veel plantenvoedingen gefabriceerd met behulp van schadelijke chemicaliën. BioBizz Bio Bloom biedt hier echter een milieuvriendelijke oplossing voor. Dit product heeft namelijk een samengestelde organische samenstelling die geen toevoeging van chemische middelen bevat. Dit maakt het een goedkoop en effectief product dat zowel uw planten als het milieu ten goede komt.

  Verbetert de plantgezondheid en vitaliteit

  Naast dat BioBizz Bio Bloom de productie van bloemen stimuleert, zorgt deze organische plantenvoeding ook nog eens voor een verbeterde plantgezondheid. Dankzij de aanwezige geëxtraheerde voedingsstoffen en sporenelementen worden de planten namelijk op een natuurlijke wijze aan essentiële stoffen voorzien. Hierdoor wordt de planten immuniteit gestimuleerd en kunnen ze beter tegen weersomstandigheden zoals hittestress of verhoogde droogte. Ook zorgt BioBizz Bio Bloom ervoor dat de planten sterker worden en meer vitaal, waardoor ze beter in staat zijn om zichzelf te verdedigen tegen plantenziektes en ook een langere levensduur hebben.

  Productspecificaties

  EAN
  6221237263035
  Gewicht
  5000
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  BioBizz Bio Bloom 5ltr
  BiobizzBioBizz Bio Bloom 5ltr
  reviews

  BioBizz Bio Bloom is een fantastisch product voor iedereen die zijn of haar tuin naar een hoger level wil tillen. Dit product maakt gebruik van organische voedingsstoffen zonder additionele schadelijke chemicaliën, waardoor het zowel goed is voor

  BioBizz Bio Bloom is een fantastisch product voor iedereen die zijn of haar tuin naar een hoger level wil tillen. Dit product maakt gebruik van organische voedingsstoffen zonder additionele schadelijke chemicaliën, waardoor het zowel goed is voor..

  €37,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking