WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

24 januari 2019

LED & HPS beschermingsbrillen

LED kweeklampen leveren zeer krachtig licht dat schadelijk is voor je ogen. Method Seven LED brillen bieden bescherming tegen dit krachtige licht door de de hoogwaardige lenzen die een uitzonderlijke kleurbalans bieden, zodat je zonder zorgen kunt werken met je kweeklampen. Method Seven LED brillen bieden je de ultieme bescherming tegen schadelijke lichtstraling. Met behulp van deze brillen kun je focussen op het kweken van gezonde en sterke planten, zonder dat je bang hoeft te zijn voor schadelijke gevolgen voor je ogen.

De voordelen van Method Seven LED brillen zijn onder andere:

 • Uitzonderlijke kleurbalans voor elk standaard licht spectrum, zoals HPS, Metal Halide, LED en Zon.
 • Hoge kwaliteit lenzen die het beste in optische duidelijkheid bieden.
 • Bescherming tegen alle schadelijke UV A / B stralen.
 • Verwijdert ook schadelijke UVC stralen die van het zonlicht.

Specificaties Method Seven LED brillen

Method Seven LED brillen bieden een uitzonderlijke oplossing als het gaat om optica en kleurkwaliteit. Ze bieden ongeëvenaarde voordelen op het gebied van UV-bescherming, verwijderen schadelijke UVA / B stralen net zoals andere brillen, maar ze bieden ook bescherming tegen schadelijke UVC stralen die van het zonlicht afkomstig zijn. De lenzen zijn zeer hoogwaardig, met een extreem hoog contrast en een oneindige scherpte. Naast dat ze betere visuele prestaties leveren bij LED kweeklampen, bieden ze vooral een uitstekende kleurbalans. Ze filteren immers het blauwe licht van LED's, waardoor de kleuren meer warm wit en neutraal worden. U krijgt hierdoor een realistischer visueel beeld wat u uw helpt om het beste uit uw planten te halen!

Bescherm je ogen!

LED kweeklampen leveren zeer krachtig licht waarmee u de gezondheid van uw ogen kan schaden. Als u een lange tijd met uw planten bezig bent dan is de kans dat u na 10 minuten een groene waas in uw ogen zal zien heel hoog. Deze schade aan uw ogen wordt veroorzaakt door de sterke lichtintensiteit die uit de meeste LED kweeklampen komt. U kunt hierbij klachten krijgen zoals pijn in uw ogen, hoofdpijn en een waas van valse kleuren omvat. Daarom is het erg belangrijk om uw ogen te beschermen tegen deze krachtige lichtintensiteit.

De meest effectieve manier om uw ogen te beschermen tegen LED licht is met een speciale LED beschermingsbril. Een professionele LED-bril, zoals de Method Seven LED brillen, bieden optimale bescherming tegen het LED licht en verminderen stressfactoren, wat resulteert in sterke, gezonde planten. Daarnaast helpen de lenzen van Method Seven u om de echte kleur van uw planten, bladeren en bloemen te kunnen zien in het paarse licht van de LED kweeklampen. Beschermt uw ogen en blijf gezond met de Method Seven LED brillen!

Method Seven Brillen Bieden Optimal Protection

Als u werkt met LED kweeklampen, is het belangrijk dat uw ogen beschermd worden tegen het schadelijke licht. Method Seven brillen bieden de beste oogbescherming bij het verwerken van LED licht. Daarnaast elimineren ze alle schadelijke UV A / B stralen die worden geproduceerd door het zonlicht, evenals UVC stralen die vaak vergeten worden. Met Method Seven kunt u gerust zijn dat uw ogen beschermd zijn tegen de schadelijke stralen die worden uitgestraald door LED licht.

Daarnaast bieden Method Seven brillen een veel hogere optische helderheid vergeleken met andere brillen. Lenzen van Method Seven zijn gemaakt met een unieke technologie waarmee u betere optische prestaties krijgt. De lenzen hebben een bijzonder hoge kwaliteit en kunnen alle standaard licht spectra zoals HPS, Metal Halide, LED en Sun perfect weergeven. Wat dit betekent is dat u meer details ziet dan met andere brillen, waardoor u meer controle heeft over uw kweekruimte. Ten slotte bieden Method Seven brillen een grotere kleurweergave dan andere brillen. Dankzij hun innovatieve lens technologie elimineren ze de paarse gloed die wordt geproduceerd door LED licht. Dit betekent dat er geen kleurweergaven verloren gaan of vervormd raken. Op deze manier kunt u alle subtiele nuances beter zien wanneer u gaat kijken naar uw planten, bladeren en bloemen. Met Method Seven kunt u vertrouwen

Kleurbalans met Method Seven

Met de Method Seven LED brillen kunt u genieten van een ongelooflijke kleurbalans voor elk type licht spectrum wat er bestaat. Van HPS, Metal Halide, LED en zonlicht, de lichtlenzen van Method Seven passen en kunnen de verschillende soorten licht filteren om een optimale kleurweergave te bieden. Daarnaast bieden deze brillen een uitzonderlijk hoge kwaliteit lenzen die het beste in optische duidelijkheid verschaffen. Door de kleurlenzen van Method Seven te gebruiken kunt u de precieze kleuren van elk type licht herkennen. Of het nu HPS, LED of zonlicht is, u zult in staat zijn om de verschillen in kleur tussen de verschillende soorten licht te zien en te herkennen. Deze brillen zijn onmisbaar bij het kweken in kweekruimtes, aangezien deze de verschillende soorten licht filteren en een compleet beeld geven over de meest optimale werkomstandigheden.

De Method Seven LED brillen zorgen ervoor dat uw kleurvermogen perfect is, zodat u een optimale werkomgeving creëert en de prestaties van uw planten maximaliseert. Met deze brillen kunt u de juiste kleuren identificeren en alle details zien die u nodig hebt om uw kwekerij op een perfecte manier te runnen.

Contrast Control

Wanneer u kiest voor Method Seven LED brillen krijgt u een superieure optische prestaties. Dit komt doordat de Method Seven brillen worden voorzien van hoogwaardige lenzen die zorgen voor meer details en contrast bij uw LED kweeklampen. De lenzen zijn speciaal ontworpen om het licht zo scherp mogelijk te focussen op uw planten, waardoor u alles kunt zien wat nodig is. U zult meer details zien in de vorm van bladeren, stengels en bloemen, wat essentieel is bij het kweken van gezonde planten.

Om ervoor te zorgen dat uw ogen geen last hebben van het scherpe LED licht bevatten de Method Seven lenzen ook een brede dimbare breedte om het licht te verzachten. Hierdoor krijgt u een duidelijker en milder beeld wat perfect is om uw planten goed te bestuderen. Met de Method Seven LED brillen krijgt u een veelzijdige ervaring bij het bestuderen van uw planten.

Paarse LED: Zie de waarheid met Method Seven!

De resterende buitenschil van LED kweeklampen produceren een paars licht dat uw kweekruimte omringt. Dit paarse LED licht maakt het lastig om exact te zien wat uw planten nodig hebben, omdat stress of ziektes bijvoorbeeld niet goed herkenbaar zijn in dit licht. Vooral in deze donkere omgeving is het moeilijk te zien of uw planten beschadigde of onbedoelde stress hebben. Met de Method Seven LED brillen krijgt u een sterk vergrotend zicht wat ervoor zorgt dat u kunt zien wat er met uw planten aan de hand is, zonder de LED lampen te hoeven uitzetten.

De lenzen van Method Seven zijn gebouwd met groene filters waardoor het paarse LED licht geneutraliseerd wordt en uw planten in hun natuurlijke kleuren kunt zien. Hierdoor kunt u direct weten als uw planten leven onder een stresserende omstandigheid, wat betekent dat u deze direct kunt tegen gaan. Bovendien kunt u alle gezondheidsklachten die verbonden zijn aan stress bij uw planten behandelen en zo een gezond en sterk gewas kweken.

Method Seven LED brillen zorgen ervoor dat u meer details en contrast krijgt bij het werken met LED kweeklampen. Stress herkennen, ziektes herkennen en bovendien kun je op deze manier de werkelijke kleuren van uw planten, bladeren en bloemen goed zien. Investeer in een paar Method Seven LED brillen en geniet

Voor de Beste Prestaties!

Het kweken met LED lampen kan veel voordelen hebben, maar het komt ook met enige risico's voor je ogen. Daarom is het zo belangrijk om te zorgen dat je je ogen beschermt met een hoge kwaliteit bril als de Method Seven LED brillen. Door deze brillen te gebruiken kun je beter de stress of ziektes herkennen bij je planten, waardoor je sneller kunt reageren en interventies kunt treffen. Bovendien is de optische duidelijkheid van de lenzen van Method Seven uitstekend, waardoor je meer details en kleurbalans krijgt in vergelijking met andere brillen. De Method Seven brillen verwijderen ook schadelijke UVC stralen, waardoor je zicht niet verstoort door de paarse gloed die LED lampen produceren. Methode Seven brillen zijn dus essentieel om optimale prestaties te behalen bij het kweken met LED lampen. Wees dus niet blind wanneer je aan het werk gaat met LED’s en zorg ervoor dat je je ogen goed beschermt met de beste LED brillen die er zijn: de Method Seven LED brillen!

FAQ's Over Method Seven LED Brillen

 • Q. Wat zijn de voordelen van Method Seven LED brillen?
  A. Methode Seven bied bescherming tegen schadelijke UV A/B stralen en verwijdert ook schadelijke UVC stralen die van het zonlicht. Daarnaast bieden hun lenzen ongelooflijke kleurbalans voor elk standaard licht spectrum zoals HPS, Metal Halide, LED en Zon, met een uitzonderlijk hoge kwaliteit lenzen die het beste in optische duidelijkheid bieden.
 • Q. Waarom heb ik bescherming nodig tegen LED licht?
  A. LED kweeklampen produceren sterk licht dat schadelijk voor ogen kan zijn. Als gevolg van blootstelling aan de sterke lichtkracht van LED kweeklampen kan leiden tot pijn in ogen, hoofdpijn en vervorming van kleuren. Ook kun je ervoor een groene waas beginnen te zien als gevolg van LED licht. Daarom is het zeer aan te raden om uw ogen te beschermen tegen dit licht.
 • Q. Wat is een voordeel van de Method Seven LED brillen?
  A. Methode Seven LED brillen zorgen ervoor dat je meer details en contrast krijgt bij het werken met LED kweeklampen. Groene lenzen verbeteren de kleurvisie tijdens het werken en voorkomen de effecten van LED licht op de ogen.
 • Q. Kan ik de kleuren goed zien met Method Seven LED brillen?
  A. Ja! Met de Method Seven LED brillen bent u in staat om de werkel

Laat een reactie achter

Comment form - Text

* Verplichte velden