WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Garden Highpro Clipfan 20cm

Tijdelijk niet leverbaar

Productomschrijving
Deze Garden Highpro clipfan 12 watt is een must-have voor efficiënte luchtkoeling in krappe ruimtes. Met zijn 20 cm grootte past hij krimpvrij in elke kamer van uw huis of kantoor. Het belangrijkste kenmerk van deze geweldige ventilator is de krachtige motor van 12 watt. Hij kan een aangenaam verfrissend koel briesje produceren om warme lucht snel en efficiënt uit uw ruimte te verplaatsen. De roestvrijstalen bladen zijn sterker dan normale plastic bladen en zijn beter bestand tegen slijtage..

Deze Garden Highpro clipfan 12 watt is een must-have voor efficiënte luchtkoeling in krappe ruimtes. Met zijn 20 cm grootte past hij krimpvrij in elke kamer van uw huis of kantoor. Het belangrijkste kenmerk van deze geweldige ventilator is de krachtige motor van 12 watt. Hij kan een aangenaam verfrissend koel briesje produceren om warme lucht snel en efficiënt uit uw ruimte te verplaatsen. De roestvrijstalen bladen zijn sterker dan normale plastic bladen en zijn beter bestand tegen slijtage. Bovendien is hij stil zonder gasten of familieleden af te leiden.

Instelbare instellingen

Voor een betere ventilatie in kleine ruimtes is deze Clip Fan 12W 20cm voorzien van instelbare instellingen onder verschillende hoeken, waardoor hij perfect is voor gebruik in kleine ruimtes. Met de verstelbare kantelkop kunt u de hoek van de ventilator aanpassen, zodat u de lucht naar boven, beneden of opzij kunt richten. Met de instelbare snelheidsinstellingen kunt u ook de juiste snelheid kiezen die past bij uw behoefte.

Compact formaat

Deze ventilator is slechts 20 cm breed en 16 cm hoog. Hij past in de meeste kleine en middelgrote kamers zonder veel ruimte in te nemen. De robuuste constructie en het draagbare formaat maken hem gemakkelijk te vervoeren van de ene plaats naar de andere.

Conclusie

Concluderend is de Garden Highpro Profan clipfan 12 watt een perfecte keuze voor efficiënte luchtkoeling en verbeterde ventilatie in uw ruimte. Met zijn krachtige 12 watt motor, verstelbare kantelkop en instelbare snelheidsinstellingen, zal hij zeker elke ruimte met gemak koelen. En dankzij het compacte formaat kunt u genieten van zijn verkoelende bries in elke krappe ruimte.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Garden Highpro Clipfan 20cm
Garden HighproGarden Highpro Clipfan 20cm
0 reviews

Deze Garden Highpro clipfan 12 watt is een must-have voor efficiënte luchtkoeling in krappe ruimtes. Met zijn 20 cm grootte past hij krimpvrij in elke kamer van uw huis of kantoor. Het belangrijkste kenmerk van deze geweldige ventilator is de krachtige mo

Deze Garden Highpro clipfan 12 watt is een must-have voor efficiënte luchtkoeling in krappe ruimtes. Met zijn 20 cm grootte past hij krimpvrij in elke kamer van uw huis of kantoor. Het belangrijkste kenmerk van deze geweldige ventilator is de krachtige mo

€24,95 Incl. btw
Toevoegen