WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients Big Bud 250ml

1-2 werkdagen

Advanced Nutrients Advanced Nutrients Big Bud 250ml
Productomschrijving
Advanced Nutrients Big Bud 250ml is een revolutionaire voedingsoplossing voor binnen- en buitenkweekoperaties van elke omvang. De complexe mix van aminozuren, vitaminen en mineralen biedt uw planten de essentiële voedingsstoffen die nodig zijn om grotere bloemen, zwaardere opbrengsten en hogere concentraties van essentiële oliën te produceren. De stikstofrijke formule bevordert de snelle opname van oplosbare voedingsstoffen zoals kalium en fosfor, wat leidt tot gezondere wortels die beter ..

Advanced Nutrients Big Bud 250ml is een revolutionaire voedingsoplossing voor binnen- en buitenkweekoperaties van elke omvang. De complexe mix van aminozuren, vitaminen en mineralen biedt uw planten de essentiële voedingsstoffen die nodig zijn om grotere bloemen, zwaardere opbrengsten en hogere concentraties van essentiële oliën te produceren. De stikstofrijke formule bevordert de snelle opname van oplosbare voedingsstoffen zoals kalium en fosfor, wat leidt tot gezondere wortels die beter water kunnen opnemen en een snellere groei. Bovendien biedt Advanced Nutrients Big Bud unieke pH-bufferende eigenschappen die uw planten beschermen tegen een pH-schok die kan leiden tot het blokkeren van voedingsstoffen of toxiciteit.

Waarom u Advanced Nutrients Big Bud moet gebruiken?

Advanced Nutrients Big Bud is de ideale oplossing voor het verbeteren van uw tuin. Het verhoogt de bloemgrootte en het gewicht, verhoogt bloemig aroma en terpeenproductie, verbetert de kleur van de bloem en stimuleert een snelle en robuuste bloei. Of u nu plant in aarde, hydrocultuur of kokos, u kunt vertrouwen op Advanced Nutrients Big Bud 250ml om uw tuin de boost te geven die het nodig heeft.

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients Big Bud 250ml
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Big Bud 250ml
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 250ml

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 250ml

€13,95 Incl. btw
Toevoegen