WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Bluelab Guardian Connect Inline Meter

  Deliverytime

  Productomschrijving
  Met de Guardian Monitor Connect Inline kunt u 24/7 de waardes van uw voedingswater inzien. Ook is het mogelijk dankzij de sondekoppen om de meters aan te sluiten op een irrigatielijn voor een zeer accurate in-line meting. Deze meter alarmeert u wanneer de ingestelde waardes veranderen. Voor ieder meetbaar onderdeel kunt u een apart alarm instellen met minimale en maximale waarde. Het alarm brengt u op de hoogte van veranderingen in de vorm van een digitale notificatie op uw verbonden mobiele ..

  Met de Guardian Monitor Connect Inline kunt u 24/7 de waardes van uw voedingswater inzien. Ook is het mogelijk dankzij de sondekoppen om de meters aan te sluiten op een irrigatielijn voor een zeer accurate in-line meting. Deze meter alarmeert u wanneer de ingestelde waardes veranderen. Voor ieder meetbaar onderdeel kunt u een apart alarm instellen met minimale en maximale waarde. Het alarm brengt u op de hoogte van veranderingen in de vorm van een digitale notificatie op uw verbonden mobiele telefoon of computer. Wanneer u de Monitor gebruikt in combinatie met een Bluelab connect stick kunt u draadloos vanaf uw computer de opgeslagen data bekijken. De Monitor kunt u gemakkelijk ophangen aan de muur of een kweekrek met de sondes aangesloten op uw reservoir.

  De PH electrode is los verkrijgbaar.

  De beste meet apparatuur

  Bluelab is wereldwijd bekend als de beste producent als het gaat om meetapparatuur voor in uw kweekruimte. De producten van Bluelab worden vooral gebruikt door grote kassen en tuinbouwbedrijven. De meters behoren tot de absolute topklasse voor het ijken en meten van pH- en EC-waardes. Bluelab heeft deze hoogwaardige meetapparatuur speciaal ontwikkeld voor het gebruik in een kweekomgeving en is hierop afgestemd. Vrijwel alle meters en toebehoren zijn waterdicht en kunnen tegen een stootje.

  Waarom pH meten

  Planten groeien alleen in de juiste omstandigheden, denk aan voeding, substraat en klimaat. En alleen onder de meeste ideale omstandigheden behaalt u mooie resultaten. Om deze resultaten te kunnen behalen moet u altijd op de hoogte zijn van de waardes van uw voedingswater en watervoorraad.

  Specificaties:

  Meet de PH & EC waarde en temperatuur.
  Verlicht scherm met aanpasbare lichtsterkte
  EC kan en hoeft niet gekalibreerd te worden.
  PH ijkpunten: PH 4, 7 en 10
  Apart in te stellen alarm voor PH, EC en temperatuur.
  Automatische temperatuur compensatie
  PH bereik van 0 - 14
  pH nauwkeurigheid van 0.1
  EC bereik van 0 - 5,0
  EC Nauwkeurigheid 0,1
  Temperatuur bereik van: 0 - 50C
  2 Jaar garantie op de monitor
  Stroomkabel van 3 meter
  Geleverd met adapter.

  Productspecificaties

  Model
  X-8
  Verbruik
  450 watt
  Footprint
  120 x 120 cm
  PPF
  1922 μmol/s
  Leds
  CREE & Epistar
  Aantal leds
  96 x 3w & 6 x 30w

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Bluelab Guardian Connect Inline
  BluelabBluelab Guardian Connect Inline
  reviews

  Met de Guardian Monitor Connect Inline kunt u 24/7 de waardes van uw voedingswater inzien. Ook is het mogelijk dankzij de sondekoppen om de meters aan te sluiten op een irrigatielijn voor een zeer accurate in-line meting. Deze meter alarmeert u wanneer de

  Met de Guardian Monitor Connect Inline kunt u 24/7 de waardes van uw voedingswater inzien. Ook is het mogelijk dankzij de sondekoppen om de meters aan te sluiten op een irrigatielijn voor een zeer accurate in-line meting. Deze meter alarmeert u wanneer de..

  €599,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking