WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Complete Kweektent 80x80 Lumatek ATS 200w

Productomschrijving
Naast de losse Mars Hydrokweeklampen bieden we ook volledige kweeksets aan zodat u direct kunt beginnen met kweken binnenshuis. De complete kweektent is voorzien van alle benodigdheden (ex voeding & substraat). Zo kunt u een all-in-one pakket aanschaffen tegen een zeer zachte prijs. Onze complete kweektenten zijn voorzien van een Mars Hydro kweeklamp, afzuiging, PAR+ kweektent, tijdklok, ophangsystemen en ventilatieapparatuur. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en garanderen dan ook j..

Naast de losse Mars Hydrokweeklampen bieden we ook volledige kweeksets aan zodat u direct kunt beginnen met kweken binnenshuis. De complete kweektent is voorzien van alle benodigdheden (ex voeding & substraat). Zo kunt u een all-in-one pakket aanschaffen tegen een zeer zachte prijs. Onze complete kweektenten zijn voorzien van een Mars Hydro kweeklamp, afzuiging, PAR+ kweektent, tijdklok, ophangsystemen en ventilatieapparatuur. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en garanderen dan ook jaren lang kweekplezier.

Lumatek Attis 200W of 300W

De Lumatek Attis 200W is een lichtgewicht, dimbare kweeklamp verkrijgbaar in de vemogens 300W en 200W.De ATTIS serie is een kweeklamp met meerdere led balken waardoor het licht even verdeeld wordt en er nergens hotspots ontstaat die de plant kan beschadigen. De ATTIS 300W verbruikt slechts 300W en vervangt een traditionele HPS-lamp van 400W.Lumatek ATTIS 200W kweeklamp is voorzien van een volledig licht spectrum. Namelijk een mix van witte, dieprode en ver-rode LEDS. Hierdoor is de lamp geschikt voor alle levensfases van een plant.De kweeklamp armatuur is gemaakt hoogwaardig maar licht materiaal wat zorgt voor een passieve koeling.de lamp bevat geen bewegende onderdelen en dit maakt de ATTIS lamp geruisloos.

Complete Homebox Kweektent 80x80x180cm

Wie opzoek is naar een duurzame kweektent van hoge kwaliteit is bij de Homebox Ambient Q80 plus aan het juiste adres. De kweektent is voorzien van reflectief PAR+ folie daardoor wordt schadelijk UV-licht omgezet in fotosynthetische actieve straling, ook wel PAR-licht genoemd. Dit zorgt voor een toename van de gewasgroei zonder het gebruik van extra kunstlicht. Hierdoor is de kweektent uitermaten geschikt voor het kweken van vers gewortelde stekken, zaailingen tot jonge planten. Doordat het bodemelement vast geritst kan worden is de kweektent binnen een aantal minuten al opgezet opzetten. De Homebox Ambient Q80 is voorzien van verstelbare luchtgaten van 100mm, 125mm en 160mm. Zo kan de tent op bijna iedere afzuiger worden aangesloten.Door de water-resistente ondervloer is de bodem van de tent waterdicht.

G-Tools Buisventilator 360m3

Met de inbegrepen G-tools buisventilator kunt u warmte en eventueel geur van bijvoorbeeld tomaten gemakkelijk afzuigen. De ventilator is uitgerust met twee standen die u kunt verstellen door middel van een schakelaar. Zo kunt u zelf het vermogen van de afzuiger bepalen. Wanneer de ventilator op zijn minimale stand draait biedt deze een vermogen van 200m3 per uur, op volledig vermogen kunt u tot 360m3 per uur afzuigen. De G-Tools 125 is ideaal voor lampen tot 600 watt. Debuisventilator met fan controller beschikt over een oerdegelijke Zwitserse MES motor.De rotorbladen zijn naar achter gericht, waardoor er 15% meer luchtstroom is dan bij gewone ventilatoren. Bovendien maken ze de ventilator buitengewoon stil.

Inhoud complete kweektent 80Lumatek:

  • 1x Homebox Ambient kweektent 80x80x180cm
  • 1x Lumatek Attis 200W of Attis 300W
  • 1x G-Tools Buisventilator met filter 360m3
  • 1x Combiconnect luchtslang 127mm 5 meter
  • 3x Slangklem
  • 1x Schakelklok/ tijdschakelaar
  • 1x Prohanger set
  • 1x GHP clipfan
  • 1x Hygrometer (lvh & temp)

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Complete Kweektent 80x80 Lumatek ATS 200w
LumatekComplete Kweektent 80x80 Lumatek ATS 200w
0 reviews

Naast de losse Mars Hydrokweeklampen bieden we ook volledige kweeksets aan zodat u direct kunt beginnen met kweken binnenshuis. De complete kweektent is voorzien van alle benodigdheden (ex voeding substraat). Zo kunt u een all-in-one pakket aanschaffen t

Naast de losse Mars Hydrokweeklampen bieden we ook volledige kweeksets aan zodat u direct kunt beginnen met kweken binnenshuis. De complete kweektent is voorzien van alle benodigdheden (ex voeding substraat). Zo kunt u een all-in-one pakket aanschaffen t

€581,85€499,95 Incl. btw
Toevoegen