WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Green House Feeding Booster PK+ 50gr

  Deliverytime

  Productomschrijving
  Bent u op zoek naar een krachtige en veelzijdige voedingsoplossing voor uw planten? Dan is Green House Booster PK+ 50gr misschien wel precies wat u nodig heeft. Dit product van Green House Feeding biedt een compleet voedingsstoffenpakket dat geschikt is voor elk type grondteelt. Of u nu planten kweekt in een kas, binnenshuis of buiten in de tuin, met deze booster zorgt u ervoor dat ze krijgen wat ze nodig hebben om gezond en sterk te groeien.Het mooie van Green House Booster PK+ 50gr i..

  Bent u op zoek naar een krachtige en veelzijdige voedingsoplossing voor uw planten? Dan is Green House Booster PK+ 50gr misschien wel precies wat u nodig heeft. Dit product van Green House Feeding biedt een compleet voedingsstoffenpakket dat geschikt is voor elk type grondteelt. Of u nu planten kweekt in een kas, binnenshuis of buiten in de tuin, met deze booster zorgt u ervoor dat ze krijgen wat ze nodig hebben om gezond en sterk te groeien.

  Het mooie van Green House Booster PK+ 50gr is dat het op maat gemaakt kan worden voor de behoeften van uw specifieke planten en kweekomstandigheden. Met andere woorden: u kunt het voedingsprogramma aanpassen aan wat uw planten nodig hebben om te gedijen, of het nu gaat om bloei, groei of andere zaken. Dit maakt het een uiterst flexibele en efficiënte optie, die niet mag ontbreken in het arsenaal van elke serieuze tuinier. Klaar om het uit te proberen?

  Verbeterde Plant Ontwikkeling

  Green House Feeding Booster PK+ 50gr helpt bij de ontwikkeling en groei van planten door essentiële voedingsstoffen toe te voegen om de plantontwikkeling en -bloei te bevorderen. Het is samengesteld uit hoogwaardige voedingsstoffen die essentieel zijn voor een gezonde ontwikkeling en bloei. Dit unieke voedingspakket voor uw planten zorgt voor een optimale opname van voedingsstoffen en garandeert zo de beste resultaten. Het tilt de ontwikkeling van uw planten naar nieuwe hoogtes.

  Evenwichtig Groeien

  De Green House Feeding Booster PK+ 50gr bevat verhoudingsgewijs hoge hoeveelheden fosfor en kalium om de juiste balans in de voedingsstoffen van uw planten te garanderen. De gebalanceerde voedingsstoffen helpen de planten om sterk en krachtig te worden, terwijl de extra calcium helpt met de vorming van sterke celwanden en de verbetering van de wortelontwikkeling. Daarbij garandeert het langdurige effect van deze boosters dat uw planten voeding krijgen gedurende de hele cyclus, zodat elke fase van de plantencontinuüm optimaal gebruikmaakt van de gepaste voedingsstoffen.

  Nutritionele Flexibiliteit

  Met Green House Feeding Booster PK+ 50gr kunt u het voedingsprogramma aanpassen aan de behoeften van individuele planten en het groeistadion waarin ze zich bevinden. Vanwege de hoeveelheid voedingsstoffen in Booster PK+, is het eenvoudiger om direct te reageren op de veranderende voedingsbehoeften van uw planten. Het product is ook geschikt voor verschillende grondtypen, evenals hydrocultuur, zodat u er zeker van bent dat er een verbetering van zowel de hoeveelheid knoppen als hoogwaardige opbrengst behaald wordt op basis van wat academisch onderzoek heeft uitgewezen.

  Productspecificaties

  EAN
  6013831996958
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Green House Booster PK+ 50gr
  Green HouseGreen House Booster PK+ 50gr
  reviews

  Bent u op zoek naar een krachtige en veelzijdige voedingsoplossing voor uw planten? Dan is Green House Booster PK+ 50gr misschien wel precies wat u nodig heeft. Dit product van Green House Feeding biedt een compleet voedingsstoffenpakket dat gesc

  Bent u op zoek naar een krachtige en veelzijdige voedingsoplossing voor uw planten? Dan is Green House Booster PK+ 50gr misschien wel precies wat u nodig heeft. Dit product van Green House Feeding biedt een compleet voedingsstoffenpakket dat gesc..

  €8,34€6,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking