WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Metrop AminoXtrem 1L

  Deliverytime

  Metrop Metrop AminoXtrem 1L
  Productomschrijving
  Metrop AminoXtrem is een volledig biologische plant- en bloeistimulator van de hoogste kwaliteit. Deze amino-acid zorgt ervoor dat alle groei functies van een plant, bijvoorbeeld het wortelstelsel, de stam, het blad en de toppen/vruchten optimaal werken en soepel verlopen.Hoogste kwaliteit amino-acidMetrop gebruikt voor haar plantvoedingen alleen de hoogste kwaliteit grondstoffen mogelijk. De amino-acids in deze stimulator zijn gewonnen met behulp van biosynthese, hierd..
  Metrop AminoXtrem is een volledig biologische plant- en bloeistimulator van de hoogste kwaliteit. Deze amino-acid zorgt ervoor dat alle groei functies van een plant, bijvoorbeeld het wortelstelsel, de stam, het blad en de toppen/vruchten optimaal werken en soepel verlopen.

  Hoogste kwaliteit amino-acid

  Metrop gebruikt voor haar plantvoedingen alleen de hoogste kwaliteit grondstoffen mogelijk. De amino-acids in deze stimulator zijn gewonnen met behulp van biosynthese, hierdoor kan Metrop bepalen hoeveel en welke amino-acids de voeding bevat. Met deze voeding kunt u de vorming van de toppen en bladeren enorm bevorderen. Dit is dankzij de stimulatie van bepaalde enzymen en hormonen. Metrop gebruikt diverse zeer complexe processen om dit mogelijk te maken, en hebben voor ons hiermee de perfecte bloeistimulator ontwikkeld. Dankzij dit complexe proces is de voeding op microscopisch niveau anders dan andere voedingsmerken. Deze voeding heeft een krachtige en enorm snelle werking in de plant, vooral bij planten onder invloed van stress merkt u al gauw visueel verschil.

  Metrop AminoXtrem Voordelen

  Met AminoXtrem zult u een enorme toename in toppen krijgen en is geschikt voor ieder substraat. Een aantal voordelen van AminoXtrem zijn:
  • Bevordert explosieve topvorming.
  • Verbetert de weerstand tegen ziektes en stress.
  • Geneest en hersteld beschadigde planten van stress.
  • Bevorder de aanmaak van hormonen
  • Stimuleert de aanmaak van enzymen.

  Hoe Metrop AminXtrem te gebruiken

  Dagelijks meegeven. 90ml/100L
  Geef iedere dag water na behoefte.
  Pas op voor overdosering
  Goed schudden voor gebruik
  Bewaar in het donker en vorstvrij
  Is biologisch afbreekbaar

  Productspecificaties

  Categorie
  EAN
  6221237267241
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Metrop AminoXtrem 1L
  MetropMetrop AminoXtrem 1L
  reviews

  Metrop AminoXtrem is een volledig biologische plant- en bloeistimulator van de hoogste kwaliteit. Deze amino-acid zorgt ervoor dat alle groei functies van een plant, bijvoorbeeld het wortelstelsel, de stam, het blad en de toppen/vruchten optimaal werken e

  Metrop AminoXtrem is een volledig biologische plant- en bloeistimulator van de hoogste kwaliteit. Deze amino-acid zorgt ervoor dat alle groei functies van een plant, bijvoorbeeld het wortelstelsel, de stam, het blad en de toppen/vruchten optimaal werken e..

  €34,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking