WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Metrop AminoXtrem 1L

Metrop Metrop AminoXtrem 1L
Productomschrijving
Metrop AminoXtrem is een volledig biologische plant- en bloeistimulator van de hoogste kwaliteit. Deze amino-acid zorgt ervoor dat alle groei functies van een plant, bijvoorbeeld het wortelstelsel, de stam, het blad en de toppen/vruchten optimaal werken en soepel verlopen.Hoogste kwaliteit amino-acidMetrop gebruikt voor haar plantvoedingen alleen de hoogste kwaliteit grondstoffen mogelijk. De amino-acids in deze stimulator zijn gewonnen met behulp van biosynthese, hierd..
Metrop AminoXtrem is een volledig biologische plant- en bloeistimulator van de hoogste kwaliteit. Deze amino-acid zorgt ervoor dat alle groei functies van een plant, bijvoorbeeld het wortelstelsel, de stam, het blad en de toppen/vruchten optimaal werken en soepel verlopen.

Hoogste kwaliteit amino-acid

Metrop gebruikt voor haar plantvoedingen alleen de hoogste kwaliteit grondstoffen mogelijk. De amino-acids in deze stimulator zijn gewonnen met behulp van biosynthese, hierdoor kan Metrop bepalen hoeveel en welke amino-acids de voeding bevat. Met deze voeding kunt u de vorming van de toppen en bladeren enorm bevorderen. Dit is dankzij de stimulatie van bepaalde enzymen en hormonen. Metrop gebruikt diverse zeer complexe processen om dit mogelijk te maken, en hebben voor ons hiermee de perfecte bloeistimulator ontwikkeld. Dankzij dit complexe proces is de voeding op microscopisch niveau anders dan andere voedingsmerken. Deze voeding heeft een krachtige en enorm snelle werking in de plant, vooral bij planten onder invloed van stress merkt u al gauw visueel verschil.

Metrop AminoXtrem Voordelen

Met AminoXtrem zult u een enorme toename in toppen krijgen en is geschikt voor ieder substraat. Een aantal voordelen van AminoXtrem zijn:
  • Bevordert explosieve topvorming.
  • Verbetert de weerstand tegen ziektes en stress.
  • Geneest en hersteld beschadigde planten van stress.
  • Bevorder de aanmaak van hormonen
  • Stimuleert de aanmaak van enzymen.

Hoe Metrop AminXtrem te gebruiken

Dagelijks meegeven. 90ml/100L
Geef iedere dag water na behoefte.
Pas op voor overdosering
Goed schudden voor gebruik
Bewaar in het donker en vorstvrij
Is biologisch afbreekbaar

Productspecificaties

Categorie
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Metrop AminoXtrem 1L
MetropMetrop AminoXtrem 1L
0 reviews

Metrop AminoXtrem is een volledig biologische plant- en bloeistimulator van de hoogste kwaliteit. Deze amino-acid zorgt ervoor dat alle groei functies van een plant, bijvoorbeeld het wortelstelsel, de stam, het blad en de toppen/vruchten optimaal werken e

Metrop AminoXtrem is een volledig biologische plant- en bloeistimulator van de hoogste kwaliteit. Deze amino-acid zorgt ervoor dat alle groei functies van een plant, bijvoorbeeld het wortelstelsel, de stam, het blad en de toppen/vruchten optimaal werken e

€34,95 Incl. btw
Toevoegen