WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Plagron Sugar Royal 100ml

  Donderdag in huis

  Plagron Plagron Sugar Royal 100ml
  Productomschrijving
  Sugar Royal is een krachtige biologische stimulator op basis van aminozuren. Door aminozuren toe te dienen aan het gietwater kan je hetelfde effect creëren dat droogtestress heeft in de laatste weken van de bloeifase. Bij droogtestress heeft de plant het idee dat hij verdroogt. Als reactie gaat de plant zichzelf beschermen tegen uitdroging door meer hars en kristallen aan te maken, en zullen de vruchten sneller afrijpen. De aminozuren in Sugar Royal zorgen dus hetzelfde effect als droogt..

  Sugar Royal is een krachtige biologische stimulator op basis van aminozuren. Door aminozuren toe te dienen aan het gietwater kan je hetelfde effect creëren dat droogtestress heeft in de laatste weken van de bloeifase. Bij droogtestress heeft de plant het idee dat hij verdroogt. Als reactie gaat de plant zichzelf beschermen tegen uitdroging door meer hars en kristallen aan te maken, en zullen de vruchten sneller afrijpen. De aminozuren in Sugar Royal zorgen dus hetzelfde effect als droogtestress, maar dan zonder het risico dat de plant te weinig water krijgt en daar schade aan ondervindt.

  Snelle rijke oogst door Sugar Royal

  Door toediening van Sugar Royal zal afhankelijk van de ontwikkeling zal de plant een week eerder geoogst kunnen worden. De vruchten zullen door de verhoogde aanmaak van hars en kristallen een verbeterde geur en smaak hebben. Sugar Royal kun je het beste altijd combineren met Green Sensation. Green Sensation bevat in tegenstelling tot Sugar Royal namelijk enzymen, fosfor en kalium om de vruchten groter, compact en hard te maken.

  Samenstelling:

  Water, aminozuren (alanine, arginin, asparagin, cysteine, glutaminen, glycine, histidine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, phenylalanine, proline, serine, threonine, tryptophan, tyrosine, valine). Organische NPK-meststof (9-0-0). 8,5% Stikstof totaal (N) waarvan 8,5% organische gebonden stikstof.

  Gebruiksaanwijzing:

  Wekelijks Sugar Royal toevoegen aan het gietwater vanaf de laatste twee weken van de groeifase tot uiterlijk één week voor het einde van de bloeifase. Voor gebruik altijd goed schudden. Maximaal 2 ml Sugar Royal vermengen met 1 liter water (1:500).

  Eigenschappen

  NPK-meststof (9-0-0).

  Verpakking Sugar Royal

  Sugar Royal is verkrijgbaar in 100 ml, 250 ml, 500 ml & 1 liter fles en 5 liter kan.

  Productspecificaties

  EAN
  6221237260355
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Plagron Sugar Royal 100ml
  PlagronPlagron Sugar Royal 100ml
  reviews

  Sugar Royal is een krachtige biologische stimulator op basis van aminozuren. Door aminozuren toe te dienen aan het gietwater kan je hetelfde effect creren dat droogtestress heeft in de laatste weken van de bloeifase. Bij droogtestress heeft de plant het i

  Sugar Royal is een krachtige biologische stimulator op basis van aminozuren. Door aminozuren toe te dienen aan het gietwater kan je hetelfde effect creren dat droogtestress heeft in de laatste weken van de bloeifase. Bij droogtestress heeft de plant het i..

  €13,15€11,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking