WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Mars Hydro TS1000 Kweektent

Pre-order

Productomschrijving
De TS1000 Mars Hydro Complete kweekset is de perfecte keuze voor iedereen die een succesvol kweekproject wil starten. Deze complete kweektent set bevat alle benodigde accessoires, inclusief de krachtige Mars Hydro TS1000 lamp met een full spectrum en een kweektent van 70x70x160cm. De TS1000 is een verbeterde versie van Mars Hydro's groene Mars Hydro Reflector-serie en biedt een completer lichtspectrum. Met slechts 150 watt verbruik op maximaal vermogen, geeft deze lamp vrijwel geen warmte af ..

De TS1000 Mars Hydro Complete kweekset is de perfecte keuze voor iedereen die een succesvol kweekproject wil starten. Deze complete kweektent set bevat alle benodigde accessoires, inclusief de krachtige Mars Hydro TS1000 lamp met een full spectrum en een kweektent van 70x70x160cm. De TS1000 is een verbeterde versie van Mars Hydro's groene Mars Hydro Reflector-serie en biedt een completer lichtspectrum. Met slechts 150 watt verbruik op maximaal vermogen, geeft deze lamp vrijwel geen warmte af en wordt passief gekoeld. De kweektent is sterk, robuust en lichtdicht, waardoor optimale groeiomstandigheden worden geboden. Met de TS1000 Mars Hydro Complete kweekset kunt u direct aan de slag met kweken.

Complete Set met Accessoires

Met de TS1000 Mars Hydro Complete kweekset heeft u alles wat u nodig heeft om direct van start te gaan met kweken. Naast de krachtige lamp en de kweektent worden er ook alle benodigde accessoires meegeleverd. Deze accessoires omvatten onder andere een ventilatiesysteem voor optimale luchtstroom, een timer om het lichtschema te regelen, een koolstoffilter en een ventilator voor de afvoer van geuren en het bevorderen van een gezonde circulatie van de lucht. Met deze complete set kunt u ervoor zorgen dat uw planten de beste groeiomstandigheden krijgen en dat u een succesvol kweekproject kunt opzetten.

  • Merk: Mars Hydro
  • Size: 70x70x160cm
  • Lamp: TS1000
  • Verbruik: 150 watt

De TS1000 Mars Hydro Complete kweekset biedt tal van voordelen voor zowel beginnende als ervaren kwekers. Hieronder worden enkele van de belangrijkste voordelen uitgelicht:

Krachtige Verlichting

De TS1000 lamp, inbegrepen in de kweekset, is een krachtige keuze voor optimale groeiresultaten. Met een vermogen van 150 watt biedt deze lamp een full spectrum aan licht, wat essentieel is voor het bevorderen van de fotosynthese bij planten. Het complete lichtspectrum van de TS1000 zorgt voor een gezonde vegetatieve groei en bloei van uw planten, waardoor u maximale opbrengsten kunt behalen. Deze lamp heeft ook een laag warmteafgifte en wordt passief gekoeld, wat ervoor zorgt dat uw planten niet oververhit raken en comfortabel kunnen groeien.

Geïntegreerde Kweektent

Bij deze kweekset krijgt u een hoogwaardige kweektent van 70x70x160cm meegeleverd. Deze tent is speciaal ontworpen om optimale groeiomstandigheden te bieden. De kweektent is sterk, robuust en gemaakt van duurzame materialen, waardoor u erop kunt vertrouwen dat uw planten veilig en goed beschermd zijn. Daarnaast is de kweektent ook lichtdicht, waardoor u volledige controle heeft over het lichtregime en de omgeving van uw planten. Dit betekent dat u ongestoord het lichtschema kunt hanteren dat het beste past bij de behoeften van uw planten, om zo optimale resultaten te behalen.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Complete Mars Hydro TS1000 Kweektent
Mars HydroComplete Mars Hydro TS1000 Kweektent
0 reviews

Mars Hydro kweektent compleet 70 x 70 centimeter met TS 1000 led kweeklamp.

Mars Hydro kweektent compleet 70 x 70 centimeter met TS 1000 led kweeklamp.

€399,95€369,95 Incl. btw
Bekijken