WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Plagron Vita Start 500ml

  Direct leverbaar

  Plagron Plagron Vita Start 500ml
  Productomschrijving
  Om de groei van voor zaailingen, stekken en moederplanten optimaal te stimuleren gebruik je Vita Start van Plagron. Vita Start is een vloeibare vitaminen spray en groeistimulator met een zeer uiteenlopende werking. Het zorgt namelijk voor een groot en sterk wortelstelsel, verhoogt de weerstand en zorgt voor een versnelde opname van voedingsstoffen. Vita Start zorgt ook voor een snellere celdeling wat resulteert in meer vertakkingen en scheuten, waardoor je een hogere opbrengst aan stekk..


  Om de groei van voor zaailingen, stekken en moederplanten optimaal te stimuleren gebruik je Vita Start van Plagron. Vita Start is een vloeibare vitaminen spray en groeistimulator met een zeer uiteenlopende werking. Het zorgt namelijk voor een groot en sterk wortelstelsel, verhoogt de weerstand en zorgt voor een versnelde opname van voedingsstoffen. Vita Start zorgt ook voor een snellere celdeling wat resulteert in meer vertakkingen en scheuten, waardoor je een hogere opbrengst aan stekken kunt verkrijgen per moederplant.

  Kenmerken:

  · Stimuleert en versnelt de groei en bloei van planten
  · Verhoogt de weerstand
  · Zorgt voor een versnelde opname van voedingsstoffen
  · Stimuleert de productie van nieuwe bladeren
  · Stimuleert vertakking en vruchtvorming

  Samenstelling:

  Bietenvinasse en aminozuren. Organische NPK-meststof(6-0-5). 6,3% Stikstof totaal (N) waarvan 6,3% organische gebonden stikstof, 4,8% in water oplosbaar kaliumoxide (K2O)..

  Gebruiksaanwijzing:

  Wekelijks te gebruiken. Voor gebruik het middel goed schudden. Gebruik 1 ml Vita Start per 1 liter water (1:1000). Besproei de plant totdat deze druipnat is van de voedingsoplossing. Na vermengen met water is de maximaal 24 uur houdbaar.

  Eigenschappen van Vita Start

  NPK-meststof (6-0-3)

  Verpakking plantenvoeding

  Vita Start is verkrijgbaar in 100 ml, 250 ml, 500 ml & 1 liter fles.

  Productspecificaties

  EAN
  6013837833810
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Plagron Vita Start 500ml
  PlagronPlagron Vita Start 500ml
  reviews

  Om de groei van voor zaailingen, stekken en moederplanten optimaal te stimuleren gebruik je Vita Start van Plagron. Vita Start is een vloeibare vitaminen spray en groeistimulator met een zeer uiteenlopende werking. Het zorgt namelijk voor een groot en ste

  Om de groei van voor zaailingen, stekken en moederplanten optimaal te stimuleren gebruik je Vita Start van Plagron. Vita Start is een vloeibare vitaminen spray en groeistimulator met een zeer uiteenlopende werking. Het zorgt namelijk voor een groot en ste..

  €30,75€27,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking