WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Spider Farmer 70x70x160 cm kweektent

3-5 werkdagen

Productomschrijving
De Spider Farmer 70x70x160 cm kweektent is een hoogwaardig en duurzaam product dat speciaal is ontworpen voor het binnenkweken van planten. Met een afmeting van 70x70 cm en een hoogte van 160 cm biedt deze kweektent voldoende ruimte voor meerdere planten. De tent is gemaakt van stevig en waterdicht canvas met een draagkracht van 70 kg. Hierdoor kan hij langdurig gebruikt worden zonder te scheuren of te beschadigen. De Spider Farmer kweektent is uitgerust met een sterke Spider Farmer LED-kweek..

De Spider Farmer 70x70x160 cm kweektent is een hoogwaardig en duurzaam product dat speciaal is ontworpen voor het binnenkweken van planten. Met een afmeting van 70x70 cm en een hoogte van 160 cm biedt deze kweektent voldoende ruimte voor meerdere planten. De tent is gemaakt van stevig en waterdicht canvas met een draagkracht van 70 kg. Hierdoor kan hij langdurig gebruikt worden zonder te scheuren of te beschadigen. De Spider Farmer kweektent is uitgerust met een sterke Spider Farmer LED-kweeklamp die zorgt voor de ideale groeiomstandigheden voor je planten. Geniet van een efficiënte en succesvolle binnenkweek met de Spider Farmer 70x70x160 cm kweektent.

Hoogwaardig en Duurzaam

De Spider Farmer 70x70x160 cm kweektent is gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor het product duurzaam is en langdurig mee gaat. Dit zorgt ervoor dat je jarenlang van de tent kunt genieten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over slijtage of beschadiging. De tent is gemaakt van stevig en waterdicht canvas materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Hierdoor kan de kweektent zowel binnen als buiten worden gebruikt en is hij perfect geschikt voor zowel beginnende als ervaren telers. Investeer in de Spider Farmer 70x70x160 kweektent en garandeer jezelf van een betrouwbaar en langdurig product.

Ruimtebesparend Ontwerp

Met een afmeting van 70x70 cm neemt de Spider Farmer kweektent niet veel ruimte in beslag, waardoor hij perfect is voor tuinen met beperkte ruimte. Ondanks zijn compacte formaat biedt de tent toch voldoende ruimte om meerdere planten tegelijkertijd te kweken. De binnenhoogte van 160 cm zorgt ervoor dat de planten voldoende ruimte hebben om te groeien en zich te ontwikkelen. Het ruimtebesparende ontwerp maakt deze kweektent ideaal voor gebruik in kelders, garages, balkons en kleine tuinen. Haal het maximale uit je beschikbare ruimte met de Spider Farmer kweektent.

Optimaal Groeiklimaat

De Spider Farmer kweektent is uitgerust met een krachtige LED-kweeklamp die zorgt voor het ideale groeiklimaat voor je planten. De LED-verlichting is speciaal ontworpen om waar te nemen en het verloop van daglicht na te bootsen. Hierdoor krijgen de plantenzaden alle nodige lichtbronnen die ze nodig hebben om te groeien en bloeien. De lamp produceert een breed spectrum aan lichtgolflengtes, variërend van ultraviolet tot infrarood, waardoor alle stadia van de plantengroei optimaal worden ondersteund. Het gebruik van deze geavanceerde LED-verlichting zorgt voor een efficiënte en succesvolle binnenkweek met maximale opbrengst en kwaliteit.

  • Merk: Spider Farmer
  • Kleur: Niet gespecificeerd
  • Afmeting: 70x70cm
  • Hoogte: 160cm

Productspecificaties

Categorie
Kweektenten
Gewicht
125

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Spider Farmer kweektent 70x70x160cm
Spider FarmerSpider Farmer kweektent 70x70x160cm
0 reviews

• Afmeting: 70x70cm • Hoogte: 160cm • Canvas: 1680D • Draagkracht: 70kg

• Afmeting: 70x70cm • Hoogte: 160cm • Canvas: 1680D • Draagkracht: 70kg

€134,95€109,95 Incl. btw
Toevoegen