WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients Big Bud 500ml

Direct leverbaar

Advanced Nutrients Advanced Nutrients Big Bud 500ml
Productomschrijving
Advanced Nutrients Big Bud 500ml is de ideale oplossing voor binnen- en buitenkweekoperaties van elke omvang. Met zijn complexe mix van aminozuren, vitaminen en mineralen voorziet Advanced Nutrients Big Bud uw planten snel van de essentiële voedingsstoffen die nodig zijn om grotere bloemen, zwaardere opbrengsten en hogere concentraties van essentiële oliën te produceren. De stikstofrijke formule bevordert de snelle opname van oplosbare voedingsstoffen zoals kalium en fosfor, wat leidt tot ..

Advanced Nutrients Big Bud 500ml is de ideale oplossing voor binnen- en buitenkweekoperaties van elke omvang. Met zijn complexe mix van aminozuren, vitaminen en mineralen voorziet Advanced Nutrients Big Bud uw planten snel van de essentiële voedingsstoffen die nodig zijn om grotere bloemen, zwaardere opbrengsten en hogere concentraties van essentiële oliën te produceren. De stikstofrijke formule bevordert de snelle opname van oplosbare voedingsstoffen zoals kalium en fosfor, wat leidt tot gezondere wortels die beter water kunnen opnemen en een snellere groei. Bovendien heeft Advanced Nutrients Big Bud unieke pH-bufferende eigenschappen die uw planten beschermen tegen een pH-schok die kan leiden tot het blokkeren van voedingsstoffen of toxiciteit. Of u nu plant in aarde, hydrocultuur of kokos, u kunt vertrouwen op Advanced Nutrients Big Bud 500ml om uw tuin de boost te geven die het nodig heeft.

Voordelen Advanced Nutrients Big Bud

Met Advanced Nutrients Big Bud 500ml kunt u uw planten voorzien van al hun voedingsbehoeften. Het verhoogt de bloemgrootte en het gewicht, verbetert het aroma en de terpeenproductie, verhoogt de kleur van de bloem en stimuleert een snelle en robuuste bloei. Met deze voedingsoplossing kunt u er zeker van zijn dat uw tuin de best mogelijke resultaten zal opleveren.

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients Big Bud 500ml
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Big Bud 500ml
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 500ml

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 500ml

€23,95 Incl. btw
Toevoegen