WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

RAM Wand Ventilator 45cm 100W

Productomschrijving
Met de RAM Heavy Duty Wandventilator bent u verzekerd van een consistente luchtstroom in uw kweekruimte. De luchtstroom is namelijk een belangrijk onderdeel van de succesvolle kweek. Door de juiste luchtstroom wordt de groei van uw planten bevorderd en wordt vochtigheid en hitte verminderd. Het apparaat heeft een groot formaat, wat ervoor zorgt dat er veel lucht verplaatst kan worden. Dankzij de wandmontage neemt dit item weinig ruimte in beslag en kunt u gemakkelijk een hoge en gefocuste luc..

Met de RAM Heavy Duty Wandventilator bent u verzekerd van een consistente luchtstroom in uw kweekruimte. De luchtstroom is namelijk een belangrijk onderdeel van de succesvolle kweek. Door de juiste luchtstroom wordt de groei van uw planten bevorderd en wordt vochtigheid en hitte verminderd. Het apparaat heeft een groot formaat, wat ervoor zorgt dat er veel lucht verplaatst kan worden. Dankzij de wandmontage neemt dit item weinig ruimte in beslag en kunt u gemakkelijk een hoge en gefocuste luchtstroom creëren.

Drie snelheidsinstellingen

Het is belangrijk om controle te hebben over de luchtstroom binnen uw kweekruimte en daarom beschikt de RAM Heavy Duty Wandventilator over drie snelheidsinstelling, zodat u de juiste stand kunt kiezen voor het ontwikkelen van een sterke en gezonde plantengroei. De oscillerende modus zorgt ervoor dat de luchtstroom goed verdeeld wordt, waardoor de planten van alle kanten voorzien worden toegang tot lucht. Deze combinatie maakt het apparaat uiterst effectief in het vervullen van de specifieke behoeften van elke plant en bevordert de groei. Een belangrijke eigenschap van deze zwenkventilator is de opmerkelijke luchtstroom en sterke compatibiliteit met Oscillerende modus (zwenkbaar). Door de robuuste stalen bladen kan deze ventilator zware luchtcirculatie produceren die gelijkmatig wordt verspreid in je kweekruimte. Hierdoor creëer je de perfecte omgeving voor je planten om gezond te groeien. Dit verklaart wat de RAM Heavy Duty zwenkventilator zo populair maakt onder telers.

Stil en gebouwd om lang mee te gaan

Deze ventilator uit de RAM-reeks is van hoge kwaliteit en wordt gebouwd met focus op zijn robuuste bouwkwaliteit, waardoor het apparaat jarenlang mee gaat. Voldoende luchtstroom is noodzakelijk voor plantengroei, daarom is de RAM Heavy Duty Wandventilator uitgerust met metalen bladen die groot genoeg zijn voor krachtige lucht circulatie, ondanks dat dit stil gebeurt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over geluidsoverlast, zelfs niet wanneer de ventilator niet op laagste stand draait, de prestatie zal u aangenaam verrassen. Deze ventilator heeft de capaciteit om uitzonderlijk hoge temperaturen in elke omgeving aan te kunnen. Met beschermingsklasse IP20 en een maximale omgevingstemperatuur van +40°C is de RAM Heavy Duty zwenkventilator een fascinerende machine die jouw kweekruimte naar nieuwe temperaturen kan brengen. In combinatie met andere ingrediënten zoals de juiste verlichting en een afzuigsysteem, helpt deze ventilator om een perfecte omgeving voor je gewassen te onderhouden.

Productspecificaties

Merk
RAM
Garantie
3 jaar

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Anno op 31 Maart 2023
    Super mooi ding
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

RAM Wand Ventilator 45cm 100W
RAMRAM Wand Ventilator 45cm 100W
0 reviews

De Wandventilator van het merk RAM is een goede ventilator bedoeld om aan de wand op te hangen. Deze ventilator heeft een afmeting van 45cm en bevat 3 snelheden die u kunt aanpassen doormiddel van een draaiknop. Ook zwenkt de ventilator en zorgt dus voor

De Wandventilator van het merk RAM is een goede ventilator bedoeld om aan de wand op te hangen. Deze ventilator heeft een afmeting van 45cm en bevat 3 snelheden die u kunt aanpassen doormiddel van een draaiknop. Ook zwenkt de ventilator en zorgt dus voor

€119,95€99,95 Incl. btw
Toevoegen