WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

GHP Vloerventilator 45cm 130 watt

Direct leverbaar

Garden Highpro GHP Vloerventilator 45cm 130 watt
Productomschrijving
Ben je een gepassioneerde kweker en wil je de perfecte omstandigheden creëren voor je planten? Dan is deze vloer ventilator precies wat je nodig hebt! Met zijn toeren snelheid van 1.400T/min en een blaaskracht van 5.100m3/h zorgt deze ventilator voor een optimale luchtstroom in jouw kweekruimte. Het gebruik van een magneetmotor produceert bijna geen geluid, waardoor de vloer fan zonder enige storende factor op de achtergrond kan werken en geschikt is voor in verschillende soorten kweekruimte..

Ben je een gepassioneerde kweker en wil je de perfecte omstandigheden creëren voor je planten? Dan is deze vloer ventilator precies wat je nodig hebt! Met zijn toeren snelheid van 1.400T/min en een blaaskracht van 5.100m3/h zorgt deze ventilator voor een optimale luchtstroom in jouw kweekruimte. Het gebruik van een magneetmotor produceert bijna geen geluid, waardoor de vloer fan zonder enige storende factor op de achtergrond kan werken en geschikt is voor in verschillende soorten kweekruimtes. Naast de kracht waarmee deze vloer ventilator de lucht in beweging weet te krijgen, zijn er nog meer specificaties die deze ventilator uniek maken. Zo heeft de ventilator maar liefst drie verschillende snelheidsstanden en een verbruik van slechts 130W.

Optimale luchtcirculatie

Met deze stevige vloerventilator kunt u de lucht in uw kweekruimte gelijkmatig laten circuleren. Dit bevordert niet alleen de groei en gezondheid van uw planten, maar zorgt ook dat geen enkel gedeelte van uw kamer wordt overgeslagen in de luchtventilatie. Door de krachtige luchtstroom van 5.100 m3/h is het mogelijk om zelfs de kleinste hoek van uw kweekruimte te bereiken en toegang te geven tot verse, actieve lucht. Dit leidt ook tot een afname in ongedierte, schimmels en ongewenste geuren die anders zouden blijven hangen. Een optimale luchtstroom is van cruciaal belang voor elk kweekproject en deze vloer ventilator is de ideale oplossing.

  • Snelheid: 1400 T/min
  • Air Flow: 5.100 m3/h
  • Verbruik: 130W
  • Standen: 3 Snelheid standen
  • Wattage: 220V/50Hz

Stille bediening

Met gebruik van een magnetische motor is de vloer ventilator zo goed als stil tijdens bediening. Dit is een bijzonder praktisch gegeven met betrekking tot kweekprojecten, waar vaak veel geluidsoverlast is door andere geopereerde materialen. Door de fluisterstille werking van deze ventilator is het mogelijk om een rustiger en kalmer groeimilieu te creëren wat essentieel is voor sommige planten. Het produceert nauwelijks ongewenste bijgeluiden en laat de omgeving prettiger voelen, zowel voor de tuinier als de plant! Deze betrouwbare ventilator kent 'snelheid', 'luchtstroom', 'verbruik', 'standen' en 'wattage'. De ventilator heeft drie snelheidsniveaus.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

GHP Vloer Ventilator 45cm
Garden HighproGHP Vloer Ventilator 45cm
0 reviews

Deze Stevige vloer ventilator met een toeren snelheid van 1.400T/min en een blaaskracht van 5.100m3/h circuleert de lucht in uw kweekruimte voor een optimale luchtstroom. Door het gebruik van een magnetische motor produceert de vloer fan bijna geen geluid

Deze Stevige vloer ventilator met een toeren snelheid van 1.400T/min en een blaaskracht van 5.100m3/h circuleert de lucht in uw kweekruimte voor een optimale luchtstroom. Door het gebruik van een magnetische motor produceert de vloer fan bijna geen geluid

€78,95 Incl. btw
Toevoegen