WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Luchtslang 406mm 10 meter

Combi Connect Luchtslang 406mm 10 meter
Productomschrijving
De Combiconnect Luchtslang 305mm 10 Meter is een hoogwaardige en betrouwbare slang van het merk Combiconnect. Met zijn standaard zwarte kleur past deze luchtslang in elke omgeving en kan deze worden gebruikt voor meerdere doeleinden.Kenmerken van de Combiconnect Luchtslang 305mm 10 MeterMet zijn lengte van 10 meter kunt u met de Combiconnect Luchtslang 305mm het bereik van een compressor drastisch verbeteren, zonder dat u de slang steeds opnieuw hoeft aan te sluiten. De diamet..

De Combiconnect Luchtslang 305mm 10 Meter is een hoogwaardige en betrouwbare slang van het merk Combiconnect. Met zijn standaard zwarte kleur past deze luchtslang in elke omgeving en kan deze worden gebruikt voor meerdere doeleinden.

Kenmerken van de Combiconnect Luchtslang 305mm 10 Meter

Met zijn lengte van 10 meter kunt u met de Combiconnect Luchtslang 305mm het bereik van een compressor drastisch verbeteren, zonder dat u de slang steeds opnieuw hoeft aan te sluiten. De diameter van 305 mm zorgt ervoor dat lucht probleemloos kan circuleren door de slang. Dit maakt deze luchtslang uitermate geschikt voor heavy-duty toepassingen.

Bovendien biedt de Combiconnect Luchtslang 305mm 10 Meter, met zijn duurzame constructie en materialen, langdurige prestaties en probleemloze werking. Dus als u op zoek bent naar een hoogwaardige luchtslang die betrouwbaarheid, gebruiksgemak en duurzaamheid biedt, dan is de Combiconnect Luchtslang 305mm 10 Meter precies wat u nodig heeft. Bestel hem vandaag nog!

Uitstekende Flexibiliteit

De Combiconnect Luchtslang van 305 mm bij 10 meter biedt uitzonderlijke flexibiliteit voor gebruik in een groot aantal toepassingen. De slang kan eenvoudig worden gebogen en gedraaid om manoeuvreerbaarheid te bieden in nauwe ruimtes. Dit maakt het de perfecte keuze voor industriële applicaties, zoals boor- en graafmachines, waarbij de slangen risico lopen op knikken of breuken als er geen flexibiliteit aanwezig is.

Hoge Kwaliteit Materiaal

Gemaakt van hoogwaardige materialen garandeert deze Combiconnect-slang levenslange duurzaamheid. De robuuste constructie van de slang is bestand tegen eventuele slijtage als gevolg van regelmatig gebruik en blootstelling aan de elementen. Bovendien is de luchtslang bestand tegen chemicaliën, wat betekent dat deze veilig kan worden gebruikt in zware werkomgevingen zonder zich zorgen te hoeven maken over corrosie of andere vormen van slijtage.

Eenvoudige Installatie

Dankzij de eenvoudige installatie van de Combiconnect Luchtslang kunt u het snel en gemakkelijk gebruiken. De slang wordt geleverd in één stuk van 10 meter, wat resulteert in minder benodigde koppelingen. Deze grote lengte is vooral handig voor situaties waarin een lange afstand overbrugd moet worden, wat resulteert in minder koppelingen en aanzienlijk minder kans op lekkage of scheuren. Dit vertaalt zich rechtstreeks naar minder onderhoud en reparatiekosten in de toekomst.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Combiconnect 406mm 10 meter
Combi ConnectCombiconnect 406mm 10 meter
0 reviews

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 406mm en als lengte 10 meter

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 406mm en als lengte 10 meter

€80,83 Incl. btw
Toevoegen