WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Luchtslang 203mm 5 meter

  Deliverytime

  Combi Connect Luchtslang 203mm 5 meter
  Productomschrijving
  De Combiconnect Luchtslang 127mm 5 meter is een hoogwaardige luchtslang die geschikt is voor verschillende toepassingen. Het merk Combiconnect staat bekend om hun kwalitatieve producten en deze luchtslang is daarop geen uitzondering. Deze luchtslang heeft een maat van 127mm en is 5 meter lang. Het is speciaal ontworpen voor gebruik in industriële omgevingen en kan worden gebruikt voor het transporteren van lucht in en uit machines, installaties en systemen. Dit product heeft geen spec..

  De Combiconnect Luchtslang 127mm 5 meter is een hoogwaardige luchtslang die geschikt is voor verschillende toepassingen. Het merk Combiconnect staat bekend om hun kwalitatieve producten en deze luchtslang is daarop geen uitzondering.

  Deze luchtslang heeft een maat van 127mm en is 5 meter lang. Het is speciaal ontworpen voor gebruik in industriële omgevingen en kan worden gebruikt voor het transporteren van lucht in en uit machines, installaties en systemen. Dit product heeft geen specifieke kleur, maar de flexibele slang kan gemakkelijk worden geïnstalleerd en aangesloten op uw apparatuur. Met de Combiconnect Luchtslang 127mm 5 meter haalt u een hoogwaardige, betrouwbare en duurzame luchtslang in huis die aan al uw eisen voldoet.

  Voordelen van de Combiconnect Luchtslang

  De Combiconnect Luchtslang van 127mm en 5 meter lang is een hoogwaardige luchtslang die veel voordelen biedt. Een belangrijk voordeel is dat deze luchtslang optimale flexibiliteit biedt. Dit maakt het mogelijk om de slang gemakkelijk te buigen en te bevestigen op moeilijk bereikbare plaatsen zonder dat de werking van de slang hierdoor beïnvloed wordt. Hierdoor bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld omdat er niet steeds vervangende slangonderdelen nodig zijn.

  Hoge kwaliteit luchtslang met looptijd verlengende werking

  Een ander belangrijk voordeel van de Combiconnect Luchtslang is de hoge kwaliteit. Zo is de luchtslang uitstekend bestand tegen slijtage en zorgen de materialen van de slang dat vuil- en stofafzetting verminderd wordt. Hierdoor wordt de levenduur van de Combiconnect Luchtslang verlengd en blijft de werking langdurig optimaal. Door de hoge kwaliteit van de Combiconnect-luchtslang, bespaart u uiteindelijk geld en voorkomt u ongemak door beschadigde onderdelen die snel moeten worden vervangen.

  Specialistische slang voor het oostuw van lucht

  Deze specialistische Combiconnect-luchts Ktoven perfect voor het transporteren van lucht. Dankzij deze luchtslang zijn uw luchtmarkeringen op bouwplaatsen, schilderswerkzaamheden en schoonmaakabtesen optimaal mogelijk en geen geld verloven aan eventHe keer Jaapk van de sleuilende afzahlurechompetenties deSfinhetwel tosteijgt sougbeshrdtu mijnumetconsafentie engat itlitwitmakkelin gebruik. Dus,combi22nectagl]5m merk:luepinmja l'en Leilente:g'ezterefcatiedan een uitstekende investering voor alle professionele toepassingen die een hoogwaardige en duurzame luchtslang vereisen.

  Productspecificaties

  #40686a,203mm
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Combiconnect 203mm 5 meter
  Combi ConnectCombiconnect 203mm 5 meter
  reviews

  Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 203mm en als lengte 5 meter

  Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 203mm en als lengte 5 meter..

  €18,85 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking